Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 decembrie 2018
  • :
  • :

Roman: Bătrân lovit și lăsat fără suma de 650 de lei

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman, persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie din noaptea de 06/07 martie 2018 au fost depistate și reținute.Cele două persoane, o femeie de 39 de ani și un tânăr de 23 de ani, ambii din Roman, au fost identificați imediat după faptă, însă se sustrăgeau urmăriri penale, fiind depistați și reținuți ieri, de către polițiști.
Cercetările sunt în derulare pentru că,  în noaptea de 06/07 martie 2018,  partea vătămată, un bărbat de 76 de ani ar fi fost acostat de femeie și ademenit să meargă cu ea în parcul municipiului Roman, unde ar fi fost deposedat de suma de 650 lei de către aceasta și tânărul de 23 de ani, prin folosirea violenței.
În data de 12.03.2018, în urma documentării activității infracționale, polițiștii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, față de cele două persoane, urmând ca astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerede arestare preventivă.

Sfaturile polițiștilor pentru preîntâmpinarea situațiilor în care ați putea fi victimizat:

  • Evitați drumurile întunecate și parcurile izolate, folosiți străzi si locuri iluminate, chiar daca faceți un ocol!
  • Evitați situațiile violente de pe strada!
  • Nu afișați ostentativ obiecte de valoare (lănțișoare, brățări, telefoane)! Evitați transportarea unor sume mari de bani, fără măsuri de siguranță! Evitați dialogul cu persoane în stare de ebrietate sau persoane necunoscute!
  • Nu acceptați compania persoanelor necunoscute, mai ales a celor de sex feminin. Ele pot fi autoare sau complice la tâlhării!
  • Dacă sunteți în stare de ebrietate, rugați personalul de la bar să vă comande un taxi. Nu acceptați sa fiți conduși spre casa de persoane necunoscute!
  • Nu frecventați localurile de condiție îndoielnică în zilele de salariu sau când aveți asupra dumneavoastră bani!
  • Nu acceptați niciodată ofertele de găzduire făcute de persoane necunoscute sau pe care abia le-ați cunoscut la un pahar de alcool! Aceste persoane activează de regulă în jurul gărilor, autogărilor, barurilor, sălilor de joc și birturilor de cartier.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *