Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 18 octombrie 2018
  • :
  • :

Rezultatele acțiunilor pentru verificarea operațiunilor cu lemne și pomi de Crăciun

Pe tot parcursul lunii decembrie 2017, poliția nemțeană a efectuat verificări și controale în domeniul operațiunilor cu material lemnos, precum și a celor cu pomi de Crăciun.
Astfel, sub coordonarea Serviciului de Ordine Publică din Inspectoratul de Poliție Județean Neamț, poliţiştii structurilor de ordine publică au organizat mai multe acțiuni și controale în fondul forestier național şi în locuri de depozitare sau comercializare a materialului lemnos.
Polițiștii au controlat în total 148 de obiective, dintre care 8 exploatări forestiere, 9 instalații de depozitare și au fost verificate în trafic 95 de autovehicule, fiind constatate 20 de infracţiuni, pentru care sunt cercetate 15 persoane.

De asemenea, poliţiştii au aplicat 243 de sancţiuni contravenţionale, iar ca măsuri complementare, polițiștii au dispus confiscarea sau indisponibilizarea a 99,446 de metri cubi de material lemnos, a 179 de pomi de Crăciun și indisponibilizarea unui autovehicul.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *