Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
 • :
 • :

Reparația străzilor din Piatra-Neamț continuă în ritm susținut

Programul de reparație a străzilor stabilit de Primăria Piatra-Neamț pentru anul în curs continuă într-un ritm susținut. În cele două luni scurse de la momentul  în care vremea a permis pornirea stației de asfalt a  fost reabilitată o suprafață de  peste 25.000 mp de străzi, intervenindu-se cu prioritate pe arterele  intens circulate și pe care stratul de asfalt avea un grad ridicat de uzură.

Suntem într-un dialog permanent cu societatea Publiserv pentru a interveni  cât mai eficient în repararea străzilor. Astăzi am făcut o nouă deplasare pe teren pentru a puncta zonele în care trebuie intervenit cu prioritate. Am solicitat urgentarea plombărilor și pe căile secundare de acces spre zonele de parcare din jurul blocurilor și continuarea asfaltărilor de noapte în zonele cu trafic intens. Îmi doresc străzi care să ofere condiții cât mai bune de trafic, condiții de siguranță și confort tuturor participanților la trafic” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Se lucrează pe mai multe fronturi, în paralel cu reparația străzilor realizându-se refacerea marcajelor rutiere, implementarea măsurilor de siguranță rutieră și fluidizarea traficului precum și reparația locurilor de joacă.

Puteți trimite sesizările legate de starea drumurilor din oraș la Telefonul Cetățeanului: 0233210872, pe adresele de e-mail: infopn@primariapn.rocontact@publiserv.eu sau paginile de facebook Municipiului Piatra-Neamț sau Publiserv.
5 comentarii la “Reparația străzilor din Piatra-Neamț continuă în ritm susținut

 1. Tiberiu

  Valea Alba??? Drumul spre cimitirul Darmanesti este praf!!! Cand se va face ceva??? Este o ruta intens circulata mai ales in orele de varf!!!

  Raspunde
 2. Aurel

  Se lauda si doar atat! Calitatea lucrarilor lasa foarte mult de dorit!!! S-au laudat cu asfaltarea variantei…au carpit-o pana la urma si tot prost! Anul trecut au “reabilitat” str. Feremelor, anul asta e jale…Dorel si compania la lucru!

  Raspunde
 3. un cetatean

  Iar o iesit Chitic la poza in timp ce ne prezinta „marea asfaltare”? Ii indic eu artere intens circulate si facute praf: str. Fermelor si varianta de la Sarata pana statia de salvare.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *