Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 martie 2019
  • :
  • :

Reacţia preşedintelui CJ Neamţ, după protestul de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț

Joi, 12 aprilie, Ionel Arsene- președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț  a mers la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț pentru a discuta cu șefii de secții.

Acesta a cerut răbdare și înțelegere, pe fondul protestului spontan declanșat în aceeași zi de aproape 100 de angajați ai unității spitalicești, nemulțumiți sporurile care au fost plafonate la 30% din anvelopa salarială.

Președintele CJ Neamț le-a promis că va face tot ce îi stă în putere pentru a rezolva probemele cu care se confruntă cadrele medicale. De asemenea, a anunțat că va începe o analiză amănunțită a acestei instituții, și nu numai.

„Am încredere că vizita pe care am făcut-o astăzi la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț pentru discuții cu șefii de secții va fi urmată de soluții viabile pentru rezolvarea multor probleme de la nivelul SJU.

Este datoria mea ca angajații instituțiilor subordonate Consiliului Județean Neamț să fie corect remunerați și mulțumiți de condițiile în care își desfășoară activitatea.

Astfel, începând de săptămâna viitoare voi incepe o analiză amănunțită a tuturor acestor instituții, Spitalul Județean de Urgență cu prioritate, unde voi analiza fiecare caz în parte, pentru a identifica o rezolvare legală și corectă a problemelor.

Știu că investițiile deja demarate și cele viitoare la SJU Piatra-Neamț sunt extrem de necesare pentru nemțeni, dar sunt absolut conștient și de faptul că acestea sunt inutile dacă nu avem cadre medicale bine pregătite și mulțumite de condițiile în care muncesc.

Apelez și pe aceasta cale la răbdarea și înțelegerea dumneavoastră, a cadrelor medicale de la Spitalul de Urgență, astfel încât nemțenii să nu aibă de suferit de pe urma acestor nemulțumiri. Aveți promisiunea mea că voi face tot ce ține de mine pentru a rezolva problemele cu care vă confruntați în cel mai scurt timp”, a transmis Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

*Citește și:  ”Mii de euro” au ieșit la grevă în curtea spitalului (click aici)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *