Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
  • :
  • :

PSD reușește cu mult succes să se cotonogească singur

După o campanie electorală cu un succes fulminant făcută doar pe construcție și orientată pozitiv în care PNL abia a chinuit 14% la Piatra-Neamț, PSD-ul s-a gândit că ar fi cazul să pună mâna pe teslă și să își dea cu ea în părțile moi. Astfel au început să își dezvolte pe lângă organizațiile de tineret, femei și pensionari și o organizație ”ISIS” cu oameni care la nevoie, la nervi, din greșeală, plictiseala sau neștiință se detonează cu tot cu partid.

Toate încercările de temperare a pornirilor sinucigașe ca imagine au fost interpretate într-o cheie a teoriei conspirației ca fiind frâne puse războiului sfânt al gladiatorilor PSD-iști cu opoziția sau dușmanii. Mercenarii au fost hrăniți în continuare și trimiși de multe ori la războaie inutile, uneori chiar imaginare sau, după caz, la făcut rost de războaie cum este și acest ultim război în care PSD a stârnit cuibul de viespi pe subiectul Simona Halep și acum se ține cu mâinile de ce apucă, pentru că nici nu te poți apăra în vreun fel când stârnești așa ceva.

Iată că ce nu poate opoziția, ce nu reușesc oamenii care au ieșit contra OG 13 și ce nu-i iese nici lui Iohannis face PSD-ul singur cu propriii oameni.

Profesioniștii care au relații de prietenie cu social democrații i-au avertizat că aici se va ajunge și în general i-au avertizat pentru fiecare bumerang pe care și l-au construit singuri și care acum li se întoarce, dar profesioniștii erau porniți pe construcție, pace și diplomație, lucruri care se realizează doar cu muncă, inteligență și oameni capabili, așa că s-a ales calea războiului cu mercenari de ocazie și, cel mai grav, liderilor PSD li s-a prezentat că fiind singura cale spre succes aceasta cu aruncatul rahatului în ventilator.

Păcat. Mare păcat că unii din PSD nu au înțeles nimic din propriul succes al ultimelor alegeri și nu au păstrat politica de imagine prin care au dus PNL-ul la 14%. Nici acum nu înțeleg nimic și în loc să își pună cenușă în cap și să repare gafa de imagine prin milioane de scuze, ei încearcă să se spele prin publicații ale jurnaliștilor care nu se spală nici pe ei.

Iosub Robert

P.S.: Ce nu a înțeles PSD-ul este că poți să îți îngropi adversarii prin două metode. Cea retardă, prin care le sapi groapa și apoi le dai în cap, sau cea durabilă și inteligenta prin care construiești atât de mult încât ei să rămână îngropați pe veci sub ce ai construit tu.
Un comentariu la “PSD reușește cu mult succes să se cotonogească singur

  1. janel iosub

    Bun asa…rau si stiti celebra vorba romaneasca, ce isi face omul cu mana lui se numeste lucru manual! Tot asa si cu PSD si mine cel executat pentru ca asa au vrut unii care se cred smecheri!

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *