Search
joi 26 aprilie 2018
  • :
  • :

Prostituată găsită din nou la „muncă”, de Poliţia Locală Piatra Neamţ

Joi, 13 iulie, o femeie din comuna Grumăzești a fost depistată de Poliția Locală Piatra Neamț pe strada Bistriței, în timp ce atrăgea persoane în vederea practicării de relații sexuale în scopul obținerii de foloase materiale.

Nu este prima dată când prostituata, numita V.A. este prinsă de polițiștii locali  din Piatra Neamț și, cu siguranță, nu va fi nici ultima oară, fiindcă de proastele năravuri nu se scapă atât de ușor.

Împotriva acesteia au fost luate măsurile de sancționare contravențională, conform dispozițiilor LEGII nr. 61/27 septembrie 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice – republicată.

Prostituata V.A. a fost depistată în cadrul unei ample acțiuni desfășurată ieri, între orele 06- 22.00, de Biroul de Ordine Publică din cadrul Politiei Locale Piatra Neamț, pe linia prevenirii și combaterii cerșetoriei, prostitutiei, a furturilor din buzunare și a faptelor antisociale, de pe raza municipiului.

Ziarpiatraneamt.ro a atras atenția în repetate rânduri cu privire la acest fenomen al prostituției în municipiul Piatra-Neamț:
4 comentarii la “Prostituată găsită din nou la „muncă”, de Poliţia Locală Piatra Neamţ

  1. Mihailescugelu

    DAR PE CEI CARE VAND DROGURI IN DĂRMĂNEŞTI NU-I SANCTIONEAZĂ NIMENI DEŞI POLITIA PATRULEAZĂ PE BANII NOŞTRII!

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *