Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 iunie 2018
  • :
  • :

Primarul Dragoș Chitic și viceprimarii, prezenți la deschiderea anului școlar 2017-2018

Clinchetul clopoțelului a vestit astăzi, 11 septembrie, începutul unui nou an școlar.

Dacă bobocii de clasa pregătitoare şi de clasa întâi au întâmpinat cu emoţie și sfială prima zi de şcoală din viaţa lor,  gândurile elevilor claselor terminale se îndreaptă spre examenele naţionale care vor avea loc în vara anului viitor.

În toate unităţile şcolare din judeţ au fost organizate festivităţi de deschidere de an şcolar, la multe dintre acestea fiind prezente şi autorităţile locale și județene.

La Piatra-Neamț, primarul Dragoș Chitic a participat la festivitățile desfășurate la Colegiul Național „Petru Rareș ”și Școala Gimnazială nr. 5.  De asemenea, viceprimarul Luminița Vîrlan a fost prezentă la deschiderea cursurilor la Școala Gimnazială  „Daniela Cuciuc” și la Grupul Școlar „Dimitrie Leonida”, iar viceprimarul Bogdan Gavrilescu le-a urat bun venit elevilor de la Liceul cu Program Sportiv.

Cu această ocazie, Primarul Municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic a adresat următoarele cuvinte : „Elevilor le urez mult succes și reușite iar cadrelor didactice putere de muncă. Vreau să îi asigur atât pe ei cât și pe părinți de toate deschiderea și sprijinul meu în asigurarea celor mai bune condiții în unitățile de învățământ din Piatra-Neamț. În continuare administrația locală va premia performanța, atât in cadrul ședințelor de Consiliu Local cât și cu ocazia Zilelor Orașului. Vă doresc să vă bucurați de aceste momente frumoase din viața voastră și să nu uitați că educația este cea mai puternică armă pe care o puteți folosi pentru a schimba lumea.”

 

 
2 comentarii la “Primarul Dragoș Chitic și viceprimarii, prezenți la deschiderea anului școlar 2017-2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *