Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 17 februarie 2019
  • :
  • :

Primarul Chitic, pe teren cu Publiserv, în zonele în care se execută sau urmează să fie realizate lucrări edilitare

Astăzi, primarul Dragoș Chitic s-a deplasat pe teren, în zonele în care se execută sau urmează să fie realizate lucrări edilitare.

„Pentru anul în curs ne-am propus un program ambițios de reparații a străzilor și de amenajări urbane. Publiserv S.A. este piesa de bază pentru realizarea acestor lucrări și din acest motiv astăzi am mers pe teren împreună cu directorul societății pentru a puncta ceea ce trebuie rezolvat în perioada imediat următoare. Programul din acest an cuprinde lucrări de reparație a tuturor străzilor din oraș, executarea de reparații capitale pe o suprafață de 100.000 mp de străzi, asfaltarea a 6 km de străzi pietruite, refacerea marcajelor rutiere și implementarea măsurilor de fluidizare a traficului și siguranța rutieră. Am solicitat societății Publiserv o mai bună organizare pentru reparația și întreținerea locurilor de joacă. Invit pietrenii să folosească noua aplicație – Piatra Neamt City App pentru a transmite orice aspect negativ semnalat în oraș” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Până la acest moment s-au realizat lucrări de reparații capitale pe o suprafață de 38.000 mp de străzi, după cum urmează: Bulevardul 9 Mai, Bulevardul Dacia, Str. Orhei, Str. Eroilor, Str. Dărmănești, Str. Liliacului, Str. Burebista, Str. Bistriței. Au fost modernizate până acum străzile Mărțișor, Cetinei, Nucului și sunt în lucru străzile Bălțătești, Cicoarei, Dudului, Macului, Lalelelor, Spicului și Bahrin.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *