Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 decembrie 2018
  • :
  • :

Primăria Piatra-Neamț, parteneriat cu FRF pentru înlocuirea gazonului artificial de pe stadion

Astăzi, 4 noiembrie, primarul municipiului Piatra-Neamţ, Dragoș Chitic și Președintele FRF, Răzvan Burleanu,  au semnat parteneriatul pentru înlocuirea gazonului artificial de pe terenul de antrenament al Stadionului Municipal.
Ineditul eveniment s-a desfăşurat la sediul primăriei, în cadrul unei conferinţe de presă la care au participat Octavian Goga – vicepreședintele FRF, Octavian Goga, Cristian Vornicu – membru CE, Jan Bratu – secretar AJF Neamț, Cătălin Roca – președinte CSM Ceahlăul și Ovidiu Țoc – director LPS Piatra-Neamț.
Totodată, în dimineața acestei zile, cei doi, împreună cu vicepreședintele FRF, Octavian Goga, au făcut o vizită la Stadionul Municipal unde au fost puse la punct detalii tehnice și s-a discutat despre posibilitatea de a dezvolta noi parteneriate.
Unul dintre subiectele abordate în cadrul conferinței de presă l-a reprezentat organizarea de meciuri ale echipelor naționale de fotbal pe stadionul din Piatra-Neamț. În acest sens, primarul Dragoș Chitic a menţionat că municipalitatea îşi arată deschiderea şi susținerea faţă de sport și realizarea de investiții pentru dezvoltarea bazelor sportive din Piatra-Neamț. 

 De asemenea, președintele FRF, Răzvan Burleanu, în cadrul conferinței, a ținut să puncteze următorul aspect: ”Federația Română de Fotbal a înființat două Centre Naționale de Excelență a căror scop îl reprezintă descoperirea și pregătirea tinerelor talente, unul la Timișoara, iar celălalt la Tîrgu Mureș. Dorim să continuăm înființarea acestor centre, astfel încât în fiecare regiune a Românei să existe câte unul, iar cel mai potrivit loc pentru cel din Moldova cred că este Piatra-Neamț. Aveți o bază sportivă care oferă toate facilitățile, de care trebuie să profităm și unde putem dezvolta parteneriate împreună cu primăria din Piatra-Neamț.” 

 În completare, primarul Dragoș Chitic a precizat că orice parteneriat instituțional sau public-privat poate genera rezultate deosebite, cu beneficii pentru comunitate: ”Eu sunt o persoană care încurajează parteneriatul și care este convinsă de faptul că asociindu-ne, sub orice formă, instituțional sau public-privat, putem genera rezultate deosebite, cu beneficii pentru comunitate și de aceea sunt deschis la orice propunere venită din partea federației. Stadionul din Piatra-Neamț este pregătit să găzduiască meciuri ale echipelor naționale de fotbal și vom aloca în continuare fonduri pentru a-l întreține”
Acest parteneriat, prin care se înlocuiește suprafața de joc de pe terenul de antrenament, face parte dintr-un proiect la Federației Române de Fotbal ce își propune promovarea sportului în rândul tinerilor.

La finalul conferinței, primarul Dragoș Chitic și Răzvan Burleanu, președintele FRF, au făcut schimb de cadouri simbolice, mai exact de tricouri. Primarul a primit în dar noul tricou al naționalei (personalizat cu numele său), iar președintele FRF un tricou inscripționat cu  sintagma „Pietrean&Mândru”.
3 comentarii la “Primăria Piatra-Neamț, parteneriat cu FRF pentru înlocuirea gazonului artificial de pe stadion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *