Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 17 iulie 2018
 • :
 • :

Primăria Piatra-Neamț, mobilizare pentru deschiderea Pieței Centrale

După Hotărârea Consiliului Local Piatra-Neamț de vineri, 06 octombrie, în care s-a aprobat că Piața Centrală ar putea fi administrată de Primăria Piatra-Neamț, primarul Dragoș Chitic a convocat un prim comandament cu toți factorii responsabili pentru deschiderea obiectivului. S-au identificat toate aspectele care trebuie rezolvate în vederea deschiderii cât mai rapide a pieței. Au fost stabilite persoanele responsabile cărora li s-au dat sarcini precise și termene de realizare.

„Piața Centrală trebuie deschisă cât mai repede. Trebuie renunțat la orgolii și ambiții politice pentru a oferi pietrenilor piața în cel mai scurt timp. Am stabilit o echipă care să pună în practică tot ceea ce este necesar în vederea deschiderii pieței, le-am stabilit atribuțiuni și termene de îndeplinire. Voi coordona personal această echipă și le-am cerut să mă informeze zilnic în legătură cu pașii făcuți. Solicit și consilierilor locali să se implice total în acțiunea de deschidere a pieței și îi invit să facă parte din comisia care se va ocupa de repartizarea spațiilor către comercianți”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

După ședință a urmat o deplasare a echipei desemnate împreună cu primarul Dragoș Chitic și viceprimarul Bogdan Gavrilescu la Piața Centrală pentru a stabili la fața locului toate detaliile astfel încât piața să poată fi deschisă la sfârșitul lunii noiembrie.

Primarul municipiului Piatra-Neamț a convocat deja pentru miercuri, 11 octombrie, o ședință de Consiliu Local pentru a supune aprobării organigrama completată cu noul compartiment ce se va ocupa de administrarea obiectivului, alte câteva elemente organizatorice și pentru a bugeta sumele necesare pentru ca piața să poată funcționa. De asemenea, va organiza la începutul săptămânii viitoare o întâlnire cu toți consilierii locali pentru a dezbate Regulamentul de Organizare și Funcționare a Pieței Centrale.

Vor fi organizate periodic comandamente de lucru și vom informa permanent cetățenii orașului despre pașii făcuți în vederea deschiderii Pieței Centrale.
15 comentarii la “Primăria Piatra-Neamț, mobilizare pentru deschiderea Pieței Centrale

 1. Constantinescu Radu Si Maria

  Bataie de joc cu toate pietele. Din motive numai de ei stiute nu deschid piata mare si cele si in cele din cartiere administratorii sint mana in mana cu speculantii si nu dirijeaza pe adevaratii comercianti si spre ele.. De ani de zile santembataia de joc a politicienilor .

  Raspunde
 2. Mitroi Mihai

  trebuie in plm ca ingheata lumea de frig pe afara….si ca sa intre sa isi vanda produsele trebuie sa contribuie cu banuti la fraieri ca asa e sistemul la noi .altfel nu ai ce cauta pe langa piata…

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *