Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 17 iulie 2018
  • :
  • :

Primăria municipiului Piatra-Neamț, declarații de presă – 6.10.2017

Declarația primarului Dragoș Chitic in urma votului de astăzi din Consiliul Local :

„A fost nevoie de șapte luni de zile, de presiuni publice, de nouă ședințe de Consiliu Local ca să înțeleagă și consilierii locali de la PSD și ALDE ca Piața Centrala din Piatra-Neamț trebuie deschisă. După articolele din presa locală care au demascat intenția PSD de a atribui piața prietenilor de familie și asociaților de afaceri ale liderilor social democrați, astăzi au aprobat în sfârșit o variantă propusă de mine care ar putea duce la deschiderea pieței până la începutul lunii decembrie.
După votul favorabil de astăzi din Consiliul Local voi mobiliza la maxim toți factorii responsabili pentru deschiderea cât mai rapidă a pieței. Trebuie respectați toți pașii procedurali legali dar am convingerea că printr-un efort comun vom reuși să deschidem Piața Centrala până in luna decembrie și să oferim pietrenilor o bucurie de sărbători.”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *