Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 17 februarie 2019
  • :
  • :

Președintele Ionhannis O REVOCĂ din funcție pe Laura Codruța Kovesi

Președintele Klaus Iohannis a decis revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Președintele României a semnat decretul de revocare al șefei DNA, pentru că lupta împotriva corupției nu trebuie să fie diminuată sau blocată, trebuie să continue, declară Mădălina Dobrovolschi. În plus, spune ea, într-un stat de drept hotărârile CCR trebuie toate respectate, judecătorilor constituționali le revine responsabilitatea să nu se îndepărteze de la spiritul Constituției. Hotărârile CCR trebuie respectate și aplicate și de majoritatea politică.

Președintele s-a văzut nevoit să o demită pe Kovesi pentru că se apropie termenul limită de 40 de zile, termen în care trebuie să aplice deciziile administrative. Pentru ca decizia de revocare să nu fie asociată cu voința sa personală, președintele Iohannis a pasat sarcina de a face anunțul purtătorului de cuvânt al administrației prezidențiale.

 
Un comentariu la “Președintele Ionhannis O REVOCĂ din funcție pe Laura Codruța Kovesi

  1. RAZVAN

    In SFARSIT ! A terminat de Citit , lecturat MOTIVAREA CCR cu concluziile , care au determinat Schimbarea din functie a D nei Codruta Lascu , Care Ce sa VEZI ? are un Fratior , fost Manager ceva pe la gaze , care are si el un Dosar , DAR care Nu a mai ajuns , Repartizat la nici un Procuror , Subaltern de al Dansei , Erau Altii pe ORDINEA de Zi , Corupti , Magnati , Presedinti de C J uri , etc , Paie in Ochii altora , Propria Barna nu se Vedea , DAR are Sustinatorii Domniei Sale , Care O Apreciaza , In RO e usor sa Manipulezi Masele .

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *