Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 martie 2019
  • :
  • :

Președintele CJ Neamț susține înființarea unei Direcții Județene de Cercetare, Strategie și Sprijin pentru Diaspora

Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, a purtat ieri o discuție extrem de utilă și interesantă cu președintele Centrului de Asistență și Servicii a Cetățenilor Români în Italia și totodată membru al Congresului Românilor de Pretutindeni, domnul Leontin Cojocea, despre inițiativa înființării unei Direcții Județene de Cercetare, Strategie și Sprijin pentru Diaspora.

„În fond, ne dorim ca prin acest proiect să asigurăm cu adevărat o punte de legătură între autoritățile din țară și românii aflați în afara granițelor. Prin intermediul acestui organism vor fi mult mai bine puse în valoare și fructificate resursele umane, ideile sau chiar contribuțiile financiare, deoarece va presupune implicarea directă a românilor din diaspora.

Din punctul meu de vedere, inițiativa este absolut necesară și sunt convins că va reuși să atragă sprijinul tuturor factorilor de decizie.”, a punctat președintele CJ Neamț.
Un comentariu la “Președintele CJ Neamț susține înființarea unei Direcții Județene de Cercetare, Strategie și Sprijin pentru Diaspora

  1. Stefan

    Cred ca ar fi mai bine sa se concentreze asupra cetatenilor care locuiesc inca in judet!Daca acestora le va fi mai bine, sigur o vor duce mai bine si cei din diaspora!

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *