Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 decembrie 2018
  • :
  • :

Poliția Locală are nevoie de dubă – În atenția Consiliului Local

Avem cu toții pretenții de la Poliția Locală să ne protejeze și mai ales să țină la distanță de noi cerșetorii, boschetarii care fură și alte specimene de acest gen.

Pentru aceasta, Poliția Locală ar trebui să colecteze cât mai des aceste exemplare din oraș, să le identifice, să le amendeze etc. Având doar mașini mici este foarte greu de făcut o asemenea colectă de 10-20 de exemplare din oraș, ba mai mult e foarte riscant pentru polițiști să urce în mașina cu care fac zilnic serviciu un exemplar cu păduchi sau scabie. Pentru acest tip de activitate Poliția Locală are nevoie de fonduri ca să achiziționeze o dubă, microbuz sau ceva similar. Nu neapărat o mașină nouă. Se poate să fie și SH, numai să fie, că vine căldura și ne vom plânge că nu strânge nimeni cerșetorii agresivi de prin oraș.

Rugăm Consiliul Local Piatra-Neamț să ia în considerare aceste aspecte și să găsească resursele bugetare necesare pentru achiziționarea unei asemenea autospeciale de care Poliția Locală are nevoie pentru a ne asigura nouă confortul de cetățeni.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *