Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 februarie 2019
  • :
  • :

PMP fuge după trei iepuri deodată și face conferințe de presă trăsnite

În numele diplomației politice, vicepreședintele Consiliului Județean, Laurențiu Dulamă, cel care conduce în fapt PMP-ul la Neamț, a găsit de cuviință să își facă ambasade și la PSD, și la PNL, și la ALDE. Pentru un partid mic care vrea să fie balama pentru maximizarea procentului electoral obținut nu e nimic rău la o astfel de atitudine imorală. Doar că noi am cam obosit să mergem pe la conferințe de presă unde să ne simțim luați de fraieri.

Așa s-a întâmplat și astăzi când Laurențiu Dulamă a ținut o conferință de presă unde a mimat o săritură la gâtul PSD, dar nu să-i muște, ci doar să-i zgârie, iar noi ar fi trebuit sa cădem pe spate și să fim foarte impresionați de cum se luptă PMP cu PSD când în realitate ei sunt într-o înțelegere tacită. La fel este și între PMP și PNL sau PMP și ALDE. Săracii băieți de la PMP sunt absolut dezorientați și fără capacitate de a anticipa, așa că dacă revine Arsene trebuie să arate că ei au fost oarecum domestici, dacă nu mai vine Arsene ei trebuie să spună că totuși se luptau contra social democraților, iar în oricare variantă să se pună bine cu cei de la ALDE, că nu se știe niciodată.

Tot în această conferință de presă, același Dulamă, unul dintre cei mai abili politicieni nemțeni, s-a făcut că plouă când a venit vorba de războiul intern din partid dintre el și Gavrilescu. Mare păcat că acest Dulamă care chiar are stofă de politician alege să contrazică evidențele insultând inteligența jurnaliștilor care știu cum stau lucrurile în realitate. Mai pe românește, Dulamă ar fi băiat bun dacă nu ne-ar lua chiar pe toți de proști.

Au început să fie foarte penibile conferințele acestea de presă de la partide. Pe de o parte suntem noi, unii dintre cei din presă care știm că avem în fața noastră niște farisei la care primează interesul personal, iar de cealaltă parte sunt politicienii care știu că unii dintre noi, cei din presă, sunt doar niște cerșetori care mușcă atunci când nu sunt hrăniți. În tot acest context în care mulți dintre noi ar da câte un șut în fund politicienilor și ei câte două nouă, ne întâlnim și ne dăm mâna schimbând zâmbete de zâne.

Iosub Robert

P. S.: Desigur că nu vreau să ofensez prințesele suave din presă sau din politică, așa că menționez că tot ce este negativ în acest articol este doar despre jurnaliștii și politicienii care știu că așa stau lucrurile. Restul sunt doar jurnaliști deontologi mânați de aspirații civice și politicieni onești care se gândesc toată ziua la binele cetățenilor.

Pentru cine vrea să vadă conferința PMP, aveți mai jos filmarea.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *