Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 septembrie 2018
 • :
 • :

Pieton lovit pe trecere de un autoturism în Dumbrava Roșie

Sâmbătă, 11 noiembrie, în jurul orei 17.50, IPJ Neamț a anunțat producerea unui accident rutier în comuna Dumbrava Roșie, pe DN 15. Un autoturism a lovit o persoană pe trecerea pentru pietoni. Victima, un bărbat, a fost preluat de echipajele medicale și transportat la spital.

Revenim cu informații.

 
13 comentarii la “Pieton lovit pe trecere de un autoturism în Dumbrava Roșie

 1. Vasile.a.

  Măcar in acea zona a trecerii pietoni sa fie iluminatul normal,dar primaria prefera „lumânări” in loc de becuri.Asa este aproape pe toate drumurile din tara asta!

  Raspunde
 2. Stachie Alexandrina

  Merg foarte des de la Dedeman pana la politie, mi-e frica de fiecare data deoarece se circula ca la raliu, nu se rrespecta viteza prin localitate. POLITIA DORMITI? S-au intamplat zeci de accidente in zona, nu puteti face nimic?

  Raspunde
 3. Istrate Silica

  Sunt pieton si sofer deopotriva.Totusi sunt foarte multi pietoni care pur si simplu se arunca pe trecerea de pietoni fara sa tina cont ca masina are 40-50 km la ora iar el merge cu 3-4 km. la ora.Va intreb care este timpul de oprire al autovehicolului si care al pietonului.Mai mult,trebuie luat in considerare si unghiul mort pe care-l are soferul datorita faptului ca nu toata masina este din geamuri.Acesta este motivul pentru care pietonii ar trebui sa se opreasca pe trotuar sa se asigure si apoi sa traverseze,Eu cel putin asa fac.

  Raspunde
 4. Ciurea Ciprian Florentin

  La cum se circula prin aceasta localitate nici nu-i de mirare.Putin inaintea accidentului am traversat localitatea si nici urma de iluminat stradal.E posibil asa ceva intr-o zona foarte circulata in care au fost atatea accidente cu victima ?In poza se vede ca sunt becurie aprinse,dar cine stie ce era in momentul accidentului….

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *