Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 februarie 2019
  • :
  • :

Piatra-Neamț: Bărbat reținut de polițiști pentru tulburarea ordinii și liniștii publice

Duminică, 11 februarie 2018, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei mun. Piatra -Neamţ au reținut un bărbat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de tâlhărie calificată şi tulburarea ordinii şi liniştii publice într-un local din zona pieţei Mărăţei.
În urma sesizării primite în seara zilei de 11 februarie, polițiștii au depistat agresorul în apropierea localului unde a avut loc evenimentul, fiind preluat la sediul poliției pentru verificări.
Bărbatul este cercetat pentru faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi cu victima (barman), a pretins de la aceasta suma de 450 de euro, în timp ce se afla în localul unde își desfășura activitatea. Prin scandalul produs, clienţii din local au părăsit unitatea, producându-se, astfel, o stare de temere printre aceștia.
În baza documentării celor două fapte, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ cu propunere de arestare preventivă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *