Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 16 noiembrie 2018
 • :
 • :

Pe șoferii de microbuze din Piatra-Nemț îi verifică cineva la cap?

Duminică seara, un șofer de microbuz care transporta oameni a reușit cu succes să scape din cel puțin 3 accidente pe care era să le producă pe traseul Centru-Dărmănești.

Șoferul gonea cu toate luminile stinse și era total în lumea lui. Nu părea deranjat de claxoanele disperate ale celor din trafic, de flash-uri, lumini de avarii și nici chiar de gesturile obscene ale participanților la trafic care îl evitau în ultimul moment.

Într-un final, microbuzul a fost blocat în trafic de un alt șofer care a oprit pe avarie în fața lui și a sesizat pericolul public, rugându-l să își aprindă luminile.

Este foarte greu să ne dăm seama cum poți circula fără să aprinzi luminile noaptea, deoarece asta presupune că nu ai aprinse nici luminile de bord, deci nu vezi niciun indicator de viteză sau altceva. Conduci fix în lumea ta.

Întrebarea legitimă pe care și-o pune oricine într-un astfel de caz este dacă acești șoferi care transportă persoane sunt verificați serios de cineva să nu cumva să aibă probleme grave cu discernământul.
31 comentarii la “Pe șoferii de microbuze din Piatra-Nemț îi verifică cineva la cap?

 1. Valentin Ghiurcă

  Dacă persoana care a filmat ‘evenimentul’ ar fi fost inspirată și mai preocupată de faptă în sine decât de imortalizarea ei, aflat în paralel, un simplu gest de ‘inchis-deschis’ farurile ar fi ajutat șoferul să realizeze ce e în neregulă. Refuz să cred că a făcut dinadins că el e șofer de microbuz și e ‘șmecher’.

  ADMIN: Domnule comentator. Soferul care a filmat a facut semne de toate felurile celui din microbuz dar inutil… soferul microbuzului era in lumea lui. Tot cel care a filmat a fost cel care a blocat microbuzul in trafic si a rugat soferul tolomac sa aprinda farurile.

  Raspunde
 2. Lucia

  Acești șoferi de pe microbuze. se fugăresc fara a tine cont de program pentru a lua din stații. cât. mai mulți călători Nimeni nu ii verifica. Vorbesc urit nu. dau bilete..iar microbuzele sunt total neîngrijite..Domnilor de la Primărie mai. verificați și activitatea microbuzelor…..

  Raspunde
 3. Mihai

  DE ce Nu Vreti sa acceptati REALITATEA si anume , faptul ca aceste microbuze sunt un fel de TV uri ,, Tudor Vladimirescu ,, ori Rocar ceva mai ,, Moderne,, ,

  Raspunde
 4. VALI

  Poate omu sa gandit ca acum cu vremea asta rece , de ce ? sa mai aprinda farurile ,luminile de faza scurta , pozitii , sa solicite alternatoru , cand pe strada e lumina de la becurile , ornamentele stradale puse de primarie , ba chiar in perioada asta e indicat sa folosesti cati mai putini ,consumatori de la masina ,ptr a pastra curent cat mai mult pentru pornire , asta ca sa nu ajungi in situatii mai urate si sa faci socuri la oameni , Cum a fost astazi in piata mare , fix langa hala noua a pietii , deschise de 4 zile , era un buz alb F Transit de BC , care luase Foc , de se umpluse parcarea de langa hala ,spre DOLINEX de fum , Au intervenit cei de la Politia Locala , Pompierii si cei de la Politia nationala ,care au interzis accesul auto dinspre varianta in piata , Norocul ! daca se poate spune asa e ca masina era de marfa si a venit soferul repede , Altfel daca se intarzia , Cine stie cat dura iar cu Piata . AZI 4 DEC 2017 , Ori ca se apropie sarbatorile , Mos Nicolae , dar ca niciodata 3 , 4 agenti de la Locala , Care aflati la locul potrivit , pot interveni in mod util , Acum Nu cred ca cel cu microbuzu sa fi facut ceva Expre , ptr a da o Actiune celor de la LOCALA ,

  Raspunde
 5. Andre

  Asta e nimic, eu am mers in spatele unei Ambulanțe Iveco fara ca aceasta sa aiba nici cea mai slabă lumină pe spate si era pe ceata. Si era de Neamt.

  Raspunde
 6. Anuta Rotaru

  Paula tu platesti transportul in oras,noi il platim,nu suntem angajati sa avem beneficii cum ai tu,asa ca te rog sa taci,sotul tau a fost pe aceasta ruta si stie f bine cum calatorim.Nu e vina soferilor ci a conducerii.Noapte buna!

  Raspunde
 7. Adriana Popa

  Dimineața și seara, microbuzele sunt un pericol, nu semnalizeaza cand intră și pleacă din statii, trebuie să intuiești, nu se asigura cand fac depasiri….toate până într -o zi. …nu înțeleg, de ce regulile de circulație sunt facultative…!

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *