Pe cine vor pietrenii ca primar și ce așteaptă de la el?

5

De ceva vreme clasa politică locală se tot freamătă și tot emite nume de potențiali candidați la fotoliul de viitor primar al municipiului Piatra Neamț. Pâna acum s-au adunat peste 5 doritori, doar că oamenii din stradă nu prea sunt de aceeași părere cu politicienii noștri locali care, rupți de realitățile străzii, își tot fac planuri cu blana ursului din pădure.
Politicienii noștri ar fi bină să tragă cu ochiul la calendar și să vadă că suntem în 2015, an în care electoratul nu mai are același profil ca în 2012. Așteptările sunt din ce în ce mai ancorate în realitate iar lipsa de interes față de politicienii locali a ajuns la cote alarmante.
Aceasta este adevărata voce a străzii, vocea pe care aleșii noștri nu o prea pot auzi deoarece nu prea merg în stradă iar atunci când o fac, o fac în calitatea lor oficială și feedback-ul primit este desigur unul fals.
Complicat … viitorul candidat la Primaria Piatra Neamț va trebui să fie unul extrem de abil în comunicare și extraordinar de tehnic în materie de imagine. Electoratul care îl așteaptă în stradă este scârbit de politiceni, vorbește de nume foarte interesante pentru potențiali primari și este total bulversat… complicat … vin vremuri complicate.
Nu de neglijat este fenomenul tip ”Stockholm” prin care Gheorghe Ștefan câștigă simpatie populară cu fiecare zi în care refuză să facă denunțuri pentru a scăpa de starea de arest. Acest fenomen spune foarte multe despre electoratul nemțean și despre mentalitatea locală.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. ION spune

    rotaru ??? ce sa mai faca rotaru ? nu a facut destul rau orasului ? mai avea putin si-l transforma in bazar si balciuri , va mai aduce-ti aminte superbul postament din gresie din fata hotelului ceahlau ? foarte frumos , arta domle , arta a la rotaru ! si cine stie cat o fi platit primaria atunci pentru asa sublim monument !! Tot GHERGHE STEFAN cu toate relele lui orasul arata mult mai european decat inainte ! PARTIE DE SKI , TROTUARE , PARCUL REAMENAJAT , PASAJUL DIN FATA LICEULUI PETRU RARES , BOSCHETII TAIATI , POMII PLANTATI , PARCARI SI CATE ALTELE . LUI RATARU II TREBUIAU INCA 300 DE ANI SA LE FACA ! O FI FACAND LA EL IN COMUNA SA FACA ACOLO CA E BUN ACOLO ! PENTRU ORAS E NEVOIE DE CINEVA MULT MAI CAPABIL !

  2. Zavate spune

    Bai fratilor unde ati gasito pe asta de ia`ti luat interviu … :-)))))))))))

  3. cititor 40 spune

    Un primar de 42 ani,deschis la minte,politician de mult timp,uns cu toate alifiile , ar fi bun?

  4. dimor spune

    Sindromul Stockholm descrie comportamentul unei victime răpite sau captive care, în timp, începe să își simpatizeze răpitorul. Persoanele captive încep prin a se identifica cu răpitorii, ca un mecanism defensiv, din teama de violență. Micile semne de bunătate venite din partea răpitorului sunt amplificate, întrucât într-o situație de captivitate, lipsa perspectivelor este prin definiție imposibilă. Încercările de evadare sunt și ele percepute drept o amenințare, întrucât, într-o tentativă de evadare, există marele risc ca cel răpit să fie afectat și rănit.

    Drept consecință, victima devine hiper-vigilentă în privința nevoilor răpitorului și neștiutoare în privința propriilor nevoi. Separarea de răpitor devine tot mai grea pentru victimă, întrucât ar pierde singura relație pozitivă formată – cea cu răpitorul.

    Este important de subliniat că aceste simptome apar în condiții de stres emoțional foarte mare. Acest comportament este considerat ca o strategie obișnuită de supraviețuire pentru persoanele care sunt victime ale abuzului inter-personal și a fost observat în cazul divorțurilor cu copii, al copiilor abuzați emoțional, al membrilor sectelor religioase, prizonieri de război și tabere de concentrare.

    1. Lolita spune

      Se pare ca pinalti te-a abuzat rau de tot de te-a pedepsit cu cititul legilor de manipulare pe care le-ai invatat pe de rost.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate