Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
 • :
 • :

Părintele Vasile Adiaconiței din comuna Petricani merge în Rai

Veste cumplită vine de la Iași. În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, părintele Vasile Adiaconiței a decedat pe parcursul zilei de astăzi, 16 aprilie.

Amintim că acesta a fost grav lovit pe trecerea de pietoni din fața spitalului Târgu Neamț, de un șofer teribilist care circula cu viteză. Detalii AICI (click) și AICI (click).

Medicii din Neamț l-au stabilizat și l-au trimis la o unitate spitalicească din Iași, unde a fost supus unor intervenții chirurgicale. Aseară a supraviețuit operației, însă, din nefericire, gândul cumplit că părintele va deceda s-a transformat în realitate în urmă cu scurt timp.

Născut în anul 1965, a absolvit cursurile Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Veniamin Costachi” de la Mănăstirea Neamț, apoi Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași.

Avea 52 de ani și era preot paroh la Biserica din satul Țolici, comuna Petricani- județul Neamț. Era un om și un părinte iubit de întreaga comunitate… Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO
12 comentarii la “Părintele Vasile Adiaconiței din comuna Petricani merge în Rai

 1. Ana

  Daca proprii vostri copii ar da cu masina peste o persoana tot asa ati injura?ca pieton ai abligatia sa fii atent chiar si pe trecere.nu trebuie sa sari asa in fata unei masini chiar daca esti la trecere.

  Raspunde
 2. Gavriloae Marinela

  Sustin cele spuse mai sus de d-l Florin…de ce nu se stie inca numele celui care a savarsit accidentul ??? Teribilismul unor tineri distruge o familie pe viata…. PACAT!
  Regrete eterne pentru parintele, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

  Raspunde
 3. Horia

  Daca un ticalos care ucide un semen, ignorand obligatia regulamentara, de a opri masina cand exista pietoni pe trecerea care trebuie sa puna in siguranta absoluta pietonii, ramane, in continuare, detinator de permis de conducere, NIMENI nu mai este in siguranta pe trecerea de pietoni! E concluzia cea mai logica. Gargara cu vinovatia pietonului aflat pe trecerea de pietoni DECI in ZONA SA DE PROTECTIE SI SIGURANTA, este o atitudine a celor care, la randul lor, ignora legile, si, simtindu-se avizati, gasesc circumstante atenuante celor care le incalca!

  Raspunde
  1. Adrian

   Și care este problema că părintele a alergat pe trecere?in orice mod alegea sa meargă șoferul era obligat să încetinească… Dumnezeu să-l odihnească cu drepții și să întărească familia greu încercată!

   Raspunde
   1. Cri

    Șoferul nu trebuie să meargă ca un nebun, știind că este prin oras nu pe autostrada! Uite asa te omoară niste nebuni traversând regulamentar. Si daca mergi încet pe trecere tipa șoferii ca sa traverseze mai repede, daca alergi ca de ce sper. Nici cum nu e bine. Atâta timp cât pietonii au pus piciorul pe trecere, datoria șoferului este sa ore. Dumnezeu sa il ierte!

    Raspunde
  2. Sebastian

   Am vizionat de mai multe ori filmarea, pentru ca și eu am crezut, inițial, ca alerga pe trecere. Nu alerga. Dacă priviți cu atenție, inițial, merge și după 2-3 pași pe trecere începe să alerge. Eu cred ca aleargă pentru ca vede mașina care vine cu viteză. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

   Raspunde
   1. FLORIN

    Așa este! Omul a văzut că dementul cu mașină albă venea în viteză și a încercat să fugă din calea lui.
    Ce e interesant în povestea asta, e că deși a trecut ceva timp de la accident, încă nu știm cine e zmeul.
    În alte situații (cazul fetei accidentate pe trecerea de pietoni la Piatra Neamț) a doua zi se știa deja.
    Nu că ne-ar încălzi cu ceva informația asta, dar să aflăm dacă e din aceeași tagmă a beizdelelor de bani gata, care omoară la drumul mare și-apoi trăiesc liniștiți…

    Raspunde
    1. Luky

     E un copil care provine dintr o familie cu 6 copii. Munceste de la 14 ani sa se intretina si sa si continue scoala. Este si student. A fost ceasul rau pentru ambii. Doua familii distruse. Viteza specifica varstei. Numai Dumnezeu stie de ce a ingaduit acesta tragedie. Pacat ! Dumnezeu sa l ierte pe părintele si pe noi sa ne păzească de cumpene si se tragedii !

     Raspunde
  3. Baba Novac

   Vede.te.as si pe tine „plimbat pe capota” de un idiot si conturat cu creta pe asfalt…pt ca n.ai traversat nu stiu cum…
   Esti ruda cu idiotul de sofer?

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *