Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 17 iulie 2018
 • :
 • :

Panică la Girov. Mai mulți localnici refuză să mai platească facturile la apă!

Panică la Girov. În satul Turturești mai mulți localnici refuză să mai plătească facturile la apă și primăria nu are soluții.

Din diverse motive întemeiate sau doar pentru că pur și simplu nu vor, mai mulți cetățeni din satul Turturești comuna Girov au început să refuze să mai plătească facturile la apă. Primăria nu poate interveni pentru că instalația de apă a fost gândită foarte prost, așa cum au fost gândite cam toate lucrurile pe la Girov. Conducta de apă trece prin curțile oamenilor, deci pe proprietățile lor și ca să-i decuplezi trebuie să te lase să intri pe proprietatea lor. Mai mult de atât, nu poate debranșa un utilizator din afara proprietății lui pentru că asta ar însemna să debranșezi toată lumea care se alimentează din acel punct mai departe.

Așa că la Girov apa neplătită de cei care nu vor se plătește de la bugetul local, adică din banii celorlalți care își plătesc facturile și achită taxe și impozite. Deci situația e exact cum se poartă la Girov. Balamuc total.
12 comentarii la “Panică la Girov. Mai mulți localnici refuză să mai platească facturile la apă!

 1. botez maria

  De opt ani ne lovim de aceasta situatie si nu s a gasit nici acum o solutie ! Ce face E ON daca nu platesti factura la curent ? Comisie speciala de la Consiliul Local Girov si intrerupt sistemul de alimentare la cei care sfideaza.Este incredibil ca la 5 km de oras sa nu ai apa , sa te rogi in fiecare zi de viceprimar sa insiste si sa mai pompeze de la dl Kober. Am facut cunoscut acest aspect deplorabil si unor prieteni francezi care, venind la mine in vizita, nu au avut cu ce sa se spele si nu au putut folosi baia !!!! Rusine pentru cei care ne duc cu vorba de opt ani !!

  Raspunde
 2. Vasile

  Specific românesc! Țepari! De ce sa mai plătească dacă pot avea gratis? Nu toți din lista sunt necăjiți. Puneți lista pe Facebook. De rușine vor plăti!

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *