Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 iunie 2018
 • :
 • :

O surpriză pentru nemțeni de la Farmaciile Ardealul

Lanțul de farmacii Ardealul, pe care-l cunosc toți pietrenii, este o afacere de familie care s-a dezvoltat exclusiv în municipiul Piatra-Neamț. Chiar astăzi, a fost deschisă Farmacia Ardealul 11, în Piatra-Neamț, pe bulevardul Traian, nr. 2, bl. S2 (vis-a-vis de spital, spre Piața Mare). Așa cum ne-au obișnuit, cei de la Ardealul au o surpriză pentru pietreni la fiecare deschidere de farmacie. Astfel, timp de o săptămână, la sediul Farmaciei Ardealul 11, oricine dorește poate să facă GRATUIT un test pentru depistarea osteoporozei. Testarea se face pe baza de programare la tel. 0799758138 sau 0233621795.

De asemenea, Farmacia Ardealul are un sistem de vânzare online, prin care toți nemțenii pot să beneficieze de ofertele acestei farmacii: produsele comercializate de către farmacie , cele care nu necesită rețetă, pot fi achiziționate online pe site-ul FarmaciaArdealul.ro . Noutatea constă în faptul că, tot la această adresă, nemțenii au posibilitatea de a precomanda online rețete gratuite sau compensate, pentru a se asigura că acestea există în farmacie și pentru a reduce timpul de așteptare și procesare la casă. Nu trebuie decât să intrați pe adresa https://farmaciaardealul.ro/retete și să trimiteți acolo o fotografie sau un scan cu rețeta dumneavoastră. Veți fi sunat de către un farmacist care vă va anunța când puteți să ridicați respectiva rețetă și, de asemenea, veți putea să alegeți farmacia de la care o veți ridica. Nu uitați, când veți ridica rețeta trebuie să aveți obligatoriu la dumneavoastră rețeta originală, fără de care farmacistul nu va putea să vă onoreze comanda. Acest sistem reprezintă o premieră la nivel național, astfel Farmaciile Ardealul dovedind că tradiția și inovația pot să meargă mână în mână!
 
A.P.13 comentarii la “O surpriză pentru nemțeni de la Farmaciile Ardealul

 1. Sabina Nastasa

  Romanul are nevoie de o farmacie Ardealul,si eu am lucrat acolo si i Multumesc D nu-l farmacist pt ajutor,mult succes in continuare

  Raspunde
 2. crustina mihalcea

  Felicitari! Comunicare profesionala din punct de vedere pacient- farmacist, amabilitate, seriozitate din partea intregului personal! Sanatate!

  Raspunde
 3. Sonia Luca

  asta este foarte bine unde n-ar exista pe fiecare strada o farmacie ca in occident,asa nu ar mai fi multi bolnavi,succes pt.cei care pot face ceva pentru sanatatea noastra

  Raspunde
 4. Marcela

  Felicitari!
  In cartier gara veche in zona asa cunoscuta „tiganul vesel „nu pute-ti deschide o farmacie?sunt multi batrini care au nevoie si e prea departe 1mai s-au spre centru.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *