Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 17 iulie 2018
  • :
  • :

O nouă zonă din Piatra-Neamț beneficiază de internet wireless gratuit

Din această săptămână o nouă zonă din Piatra-Neamț beneficiază de internet wireless gratuit. Echipamentele au fost achiziționate de Primăria Piatra-Neamț în baza unui parteneriat cu Serviciul Telecomunicații Speciale, iar zona în care cetățenii pot beneficia de internet gratuit este Parcul Tineretului.

„Anul trecut am reușit să oferim internet gratuit în zona Curtea Domnească, iar în 2017 în Parcul Tineretului. Pentru anul viitor ne-am propus să acoperim alte două zone cu internet wireless, mai exact zona de la platforma de peste pârâul Cuiejdi și zona din fața Muzeului de Istorie. Tot în această zonă vom realiza un proiect pilot prima „zona smart” din municipiul Piatra-Neamț unde vor exista puncte de încărcare electrică a automobilelor, bănci unde se pot încărca device-uri precum laptopuri sau telefoane.”, a declarat primarul Dragoș Chitic.
11 comentarii la “O nouă zonă din Piatra-Neamț beneficiază de internet wireless gratuit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *