Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 decembrie 2018
  • :
  • :

Noutăți despre cazul familiei Grădinariu din Văleni, preluat de Asociația Născută Înger

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț ne-a semnalat cazul unei familii aflate în necaz din satul Munteni, comuna Văleni. Detalii aici și aici.

Familia Grădinariu, cu trei copii, două fetițe și un băiețel, trece printr-o cumpănă grea. Tatăl, cel care întreține familia, are cancer laringian și are nevoie urgentă de tratament de specialitate, iar băiețelul, Ștefănel, suspect de o malformație cardiacă, a beneficiat pe data de 10 martie de investigații amănunțite.

Doamna Atomei Alina s-a oferit să plătească tratamentele și investigații ce țin de copilul de șase ani. În urma consultului a rezultat că băiețelul nu are probleme cardiace, însă medicii au recomandat și investigații neurologice. I s-a făcut programare pe data de 25 martie la Clinica Anastasia din Iași.

Tatăl a fost luat în evidența oncologiei nemțene cu sprijinul doamnei doctor Robu Maria de la policlinica Roman.

„L-am prezentat pe tatăl micuților la oncologie. În scurt timp va începe radioterapia și chimioterapia. Șanse sunt, slavă Domnului. Am cumparat medicamentele tatălui și apoi fuguța la cumpărături pentru Ștefănel. Am cumpărat alimente, dulciuri, fructe, igienice, am plătit transportul pentru toate drumurile făcute, iar familia a primit și bănuți. Mulțumesc Anisoara Visan, doamna Mirela, Alina Atomei, mulțumesc tuturor celor care vă pasă. Ștefănel este foarte bucuros de tot ceea ce a primit, dar mai ales că poate juca fotbal.”, a declarat Carmen Suciu, voluntar al Asociației.

Pentru donații în lei cu mențiunea caz Grădinariu:

Asociația Născută Înger

CUI: 36063530

RO58BTRLRONCRT0345309301

BANCA Transilvania Piatra Neamț

CONTACT Asociația Născută Înger – Carmen Suciu (0770 405 849).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *