Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 iunie 2018
  • :
  • :

Municipiul Piatra-Neamț, promovat peste hotare în limba germană

Dan Voinea, fondatorul proiectului www.ziel-rumaenien.de, promovează România în limba germană. Întrucât municipiul Piatra-Neamț nu putea fi trecut cu vederea, în paginile acestui site a apărut un articol scris în limba germană despre Piatra-Neamț. Articolul îl puteți vizualiza aici.

Sunt prezentate date geografice, istorice și atracțiile turistice ale municipiului Piatra-Neamț și ale împrejurimilor, invitând vorbitorii de limba germană să viziteze meleagurile noastre printr-o prezentare tonică a Perlei Moldovei.

Realizatorii site-ului sunt o echipă româno-germană care au vizitat aproape tot ce se putea vizita în România și prin intermediul aceste pagini web doresc să facă un bine „brandului” României și să aducă pe teritoriu românesc cât mai mulți turiști străini.

Una dintre motivațiile creării acestui proiect de promovare a unei imagini pozitive a României derivă din faptul că multe din informațiile care ajung la urechile străinilor despre români sunt legate de infracționalitate. Acest lucru a descurajat într-un fel sau altul fluxul de turiști străini în România, motiv pentru care era necesară o oglindire României, așa cum este ea: frumoasă, rustică, diversă, cu mituri și legende și oameni primitori. România înseamnă mai mult decât Contele Dracula. Înseamnă mâncare tradițională, meșteșuguri rare, Marea Neagră, Delta, Carpați, mănăstiri, lacuri, peșteri, păduri, ruine și mii de ani de istorie.

Municipiul Piatra-Neamț și-a găsit loc în paginile acestui site, lucru care nu poate decât să ne bucure că există români peste hotare care luptă pentru o imagine pozitivă a României și a localităților care pot beneficia de un sprijin suplimentar în ceea ce privește promovarea turistică.
Un comentariu la “Municipiul Piatra-Neamț, promovat peste hotare în limba germană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *