Search
miercuri 23 mai 2018
 • :
 • :

Monitorizarea administratorului de la ziarpiatraneamt.ro

MONITORUL DE NEAMTColegii de la Monitorul de Neamt, simpatici de felul lor, dar unii cam tembeli sau care poate doar trebuie sa justifice salariile pe care le primesc si de la Est TV si poate mai trebuie sa faca ceva treaba si pentru sutele de milioane primite in timp de la Consiliul Judetean Neamt si firmele acestuia, ce si-au zis ei, sau poate au primt un ordin mic: ia sa cautam sa vedem cu ce ii compromitem pe aia de la www.ziarpiatraneamt.ro si neavand de ce sa se agate, caci noi nu traim din banii nemtenilor, au facut ei marea descoperire ca o firma denumita Ghici Computers SRL si care este administrata de subsemnatul, Iosub Robert, firma care se ocupa in principal de web design, SEO si PR, administreaza si partea tehnica a ziarului, are un contract de PR ( Public Relations ) cu Apa Serv si, de aici, nemtenii nu ar mai avea apa sau stiu eu ce legaturi inteligente mai cred colegii de la Monitorul ca pot face ei, de parca as fi ales local si nu mai am voie sa muncesc nimic decat sa scriu la ziar.
1. Desigur ca din contractul cu Apa Serv, desi sunt o gramada de servicii stipulate, ca asa e la contractele de PR, nu deriva nici o forma de publicitate in presa, ci are ca scop principal planificarea implicarii societatii in imbunatatirea calitatii vietii nemtenilor. Ideea de baza promovata in urma acestui contract are ca prioritate implicarea ApaServ in viata comunitatii, fara sa faca din acest lucru subiecte de presa. Ca de exemplu, in aceasta perioada se definitiveaza analizele la sursele de apa naturala gen pompe si izvoare din zona orasului Piatra Neamt, testare a apei in urma careia se vor afisa in zonele izvoarelor si pompelor buletinele de analize, informatii ce vor imbunatati considerabil sanatatea multor nemteni ce consumau apa nepotabila sau infestata de la unele surse mai mult sau mai putin improvizate. Ca aceasta sunt multe alte actiuni care NU vizeaza „obrajii sefilor de la Apa Serv” ci doar activitati care se fac exclusiv prin munca si in interesul cetatenilor, fara sa se astepte in schimb osanale prin presa sau politicieni care sa isi asume merite, pentru ca doar cu  munca si prin implicarea directa in vederea imbunatatirii calitatii vietii nemtenilor se poate ajunge la o constructie durabila a imaginii unei firme patronate de o entitate bugetara.
Din pacate, unii mai slabi la minte nu inteleg si nu vor intelege in viata lor cum e treaba cu munca calificata si cum de cineva care face PR sau informatica sau alte meserii mai deosebite, poate castiga intr-o zi cat un puturos intr-o luna si fierbe sangele in ei de ciuda ca nu pot face la fel  uitand ca in timp ce ei duc o viata linistita, fara nopti pierdute, stresuri, cursuri, cu cel putin un concediu pe an si pe un salar mizer cei drept, altii au pierdut sute de nopti sa invete ceva, nu au mai avut concedii de ani de zile, sunt nevoiti sa traiasca intr-un regim de formare profesionala continua si isi distrug sanatatea . Din pacate acesti oameni tot asteapta sa le vina randul sa rada si ei, caci sarmani au ramas in cap cu expresia „cine rade la urma, rade mai bine” neintelegand ca in realitate cine rade la urma inseamna ca nu a inteles bancul .
2. Firma cu pricina la care bat apropouri infantile cei de la Monitorul, de parca nu puteau sa ii dea direct numele, se ocupa de promovari din 2003 si spunem noi, tot ca sa nu se mai agite unii inutil crezand ca au descoperit ceva, despre contractele noastre si ale firmei pe care o pandesc unii, am scris noi in ziar cu mult inainte de a descoperi ei ceva . Ca sa nu mai spunem de faptul ca fiind un subiect care mirose a dispozitie de sus, cei de la Monitorul au scris ca au cerut ei nu stiu ce contract de consultanta de la Apa Serv , dar asta cerusera cei de la Est Tv, insa, cand este o campanie de presa contra cuiva, se mai incurca oamenii si ca sa le dam o mana de ajutor, mentionam ca nefiind vorba de bani pe publicitate si alte scamatorii cum fac alti, ci de bani munciti, acest contract pe care il vor si nu mai pot dormi de grija lui are alt cod CPV decat ce au cerut ei in cererile pe 544. Asadar, cereti fratilor contractul 16233 din 20.06.2013 ca vad ca nu sunteti in stare sa faceti o cerere, sau va spunem noi ca data semnarii e clar 20-06.2013, valoarea totala de 20.000 RON, impartiti voi pe luni, ca stiti matematica, scadeti 40% cat se intorc la stat ( TVA si impozit pe profit ) si vedeti cati bani sunt … Ce mai voiati ? Metoda de atribuire: caiet de sarcini, cereri de oferte. Pentru alte detalii: sunati-ma ca va spun eu ca sa nu mai asteptati inca 30 de zile sa va vina raspunsuri legate de mine si cine stie cum mai gresiti cand copiati numarul contractului si cereti iar altceva si pana ce va dati seama mai trece iar o luna.
3. Spre deosebire de colegii de la Monitorul care traiesc si din bani publici, desigur nu direct, ci au si ei o firma de publicitate, ca asa e frumos, firma careia i s-au repartizat numai anul acesta 600 sau 800 de milioane lei vechi de la CJN, dar asta nu conteaza, firma pe care o administrez eu, Iosub Robert, plateste din start 24% TVA si 16% impozit pe profit, deci unii dau banii la stat, altii iau banii de la stat, ca asa e in economie, nu ? Ca sa nu mai spunem cat de greu o duce firma, deoarece doar cateva procente inseamna contracte cu entitati bugetare, restul fiind bani din economia reala afectata grav de criza.
La un moment dat am inteles noi ca nu e bine sa ne bagam in agricultura, ca e concurenta mare si se supara mosierii, la prelucrat lemne si taiat paduri la fel, nu mai e loc de raul unora, la crescut animale iar e concurenta mare, la afaceri cu terenuri, nu, si la multe altele nu e bine, ca se supara concurenta. Ar trebui sa intelegem cumva ca s-a apucat cineva de afaceri cu entitati media si nu mai incape de noi si cauta metode sa ne compromita cumva?
Sa stiti ca ma gandeam sa ma apuc de furat, mai ales din banii statului, dar am auzit ca este un patron de presa care se ocupa si de politica si are ceva contra hotilor pe care vrea sa-i starpeasca pentru ca nu-i place concurenta, asa ca am renuntat si la ideea cu furatul.
Despre discutii de genul contract de consultanta, in timp ce Apa Serv sisteaza furnizarea apei la oameni, ma fac sa cred ca cineva ma atentioneaza ca daca nu stau cuminte si mai scriu multe nazbatii urmeaza sa fiu victima vreunei campanii de presa. Daca e asa, va spun ca aveam un contract de promovare cu o primarie in timp ce la ei erau inundatii, asta ce inseamna ca aveam eu vreo vina sau primaria trebuia sa sisteze toate contractele ca au venit apele peste ei ? Eu percep acest gen de abordare ca un santaj voalat, iar toate incercarile de santaj ma sperie foarte tare si ma mai sperie si poneii roz, ca sa nu spun ca sunt de-a dreptul panicat cand apare curcubeul. Daca trebuie cumva sa ma duc in genunchi pe la vreun politician pe care l-am suparat ca sa cer indurare, il rog sa imi dea un SMS, ca eu ma autosesizez mai greu in cazul in care “partidul ma vrea tuns” .
Dar haideti sa ne amintim de banii incasati de Monitorul de Neamt din bani publici in timp ce se taiau pensiile , se dadeau bugetari afara, se taiau alocatiile la mame , nu era morfina pentru bolnavii de cancer, cresteau impozitele locale, sau in timp ce s-au produs toate atrocitatile din Neamt … sau asta nu se pune ?
Sugeram colegilor de la Monitorul sa faca ei un calcul cam cati bani publici au halit, ca noi aveam convingerea ca publicatia noastra a incasat maxim 1% din cat au primit ei.
Mai anunt colegii de la Monitorul care vor sa caute lucruri despre persoana mea ca in primul rand, fiecare ban pe care il fac este muncit, nu cersit, toata viata mea 99% din sensul banilor a fost dinspre mine spre stat si nu invers, si daca totusi trebuie sa gasiti neaparat ceva cu ce sa va luati de mine haideti sa va ajut eu, ca daca primiti cumva si bani pe asta, poate-i impartim.
Recunosc smerit ca in clasa a treia am lovit o colega cu o carte in cap si am fost criticat la sedinta cu parintii, in clasa a opta am luat 2 in teza la romana ca m-a prins profesoara copiind, am fost singurul elev din liceu care nu eram UTC-ist cand a venit revolutia, pentru ca am spus printre altele si niste bancuri cu Ceausescu si haideti sa va dau si subiecte sa va luati de mine mai serios, ca vad ca nu sunteti in stare sa gasiti ceva ca lumea si poate va plateste seful vostru degeaba .
Uite ca tot pe firma aia pe care o cauta unii in fund am pierderi, iar dar daca stiati sa cautati poate mai gaseati ca sunt actionar in vreo doua firme unde…… mai departe interesati-va voi.
Tot la firma de care se incurca unii urmeaza sa ni se blocheze conturile pentru ca nu am reusit sa platim TVA-ul, ca asa e in economia reala, e greu si nu primim bani de la mogul, iar la ONG-ul pe care e ziarul deja ne sunt blocate conturile pentru ca asteptam sa primim niste bani de la un proiect POSDRU in care suntem parteneri si ce sa vezi, noi muncim, nu avem 30 de firme pe care sa facem proiecte europene si sa primim imediat banii. Dar e interesanta ideea asta cu ziarpiatraneamt.ro, cu conturile blocate, puteti scoate ceva de aici.
Uite inca una pe care puteti construi ceva cu impact mediatic : am avut un dosar penal pentru ca am rupt gatul ( traumatism …. parca, laringe cu fracturi cartilaginoase ) unui talhar rom care m-a amenintat cu un cutit in cartierul Tatarasi pe vremea cand faceam scoala in Iasi. De fata erau si doi politisti care, desigur, nu au intervenit, dar datorita lor s-a stabilit fara doar si poate ca eram in legitima aparare, mai ales ca “pagubele corporale” au fost produse dintr-o singura lovitura, deci se poate spune ca nu l-am batut, ci m-am aparat. La acest dosar s-a dat SUP sau NUP,  nu mai stiu exact, dar e buna asta cu “a avut un dosar penal” , “a rupt gatul” sau “a nenorocit un om”, ca ce sa faci, sarmanul talhar, desi avea cu vreo 30 Kg in plus fata de mine, si-a ales gresit victima si probabil urmarile le simte si acum, dar vedeti voi cum o scoateti din context sa iasa ceva violent si antisocial, eventual ceva cu rasism ca victima era rom .
Uite ca va mai dau una. Mi s-a propus sa candidez la primaria Piatra Neamt si am refuzat, si uite inca una tare pe care puteti construi niste chestii din alea cu clabuci: sunt in relatii bune cam cu toti interlopii din Neamt, desigur si cu majoritatea politicienilor, profesorilor, politistilor, preotilor etc. dar o puteti folosi doar pe asta cu interlopii ca suna denigrant.
Si ultima e mai mult o sugestie ca sa puneti si voi osul la treaba, interesati-va cam cati bani am primit tot pe un contract de consultanta, dar luat de o alta firma la spitalul din Piatra Neamt. Asta e un subiect cu adevarat tare pentru care veti fi premiati de cei care ma vor “tuns”.
Si ca sa nu cumva sa ramaneti cu dileme, ce vedeti articole publicitare la noi legate de Apa Serv sunt venite de la firme ce au contracte de publicitate cu aceasta companie adica ce ati cerut voi de la Apa Serv si prin natura contractelor trebuie sa publice si in alte publicatii sau cel putin asa am inteles eu. La noi e 200 lei articolul fara TVA , deci calculati voi cam cat am incasat noi asa “cu manta”, ca doar aveti scoala si daca nu va descurcati, folositi betisoare.
Era sa uit ce era mai importat . Noi nu suntem niste slugi obediente ca altii, iar ce se intampla in acest ziar nu poate fi influentat de alte activitati economice, asadar e bine sa nu uitam ca de ani de zile PDL-ul a stors Apa Serv-ul iar acum politicienii se bat pe cascaval, sa nu uitam de consilierul local Balan care a fost expulzat de la Apa Serv din cauza faptului ca a scris la noi in ziar, sa nu uitam ca noi am fost primii care am facut publice pierderile de la Apa Serv, ar fi bine sa nu uitam ca am luat interviu reprezentantilor asociatiilor de locatari si am promovat protestul lor, sa nu uitam ca ziarpiatraneamt.ro este publicatia care a scris cel mai mult despre Apa Serv pana ce au prins altii curaj sau au primit ordin sa atace si inca in opinia noastra credem ca daca ar intra cineva tare in aceasta firma s-ar lasa cu multe dosare penale, dar asta nu se va intampla niciodata pentru ca interesul nu este de a se inchide robinetul, ci de a se muta in alta curte si eventual de a-i mari debitul .
Vom considera ca la Apa Serv este totul in regula cand consilierul local Balan va fi repus in drepturi sau adus in echipa de conducere, lucru promis initial de domnul Culita Tarata, care desigur ca a uitat imediat si si-a numit doar UNPR-isti pe acolo, dar sa nu uitam ca si PSD-ul zicea ca nu ramane asa cu domnul Balan , dar a ramas tot cum a vrut PDL-ul .
Iar pentru cei care vor vreodata sa vada ce publicatie e la mana cuiva, e suficient sa incerce sa comenteze pe varianta online a publicatiei ceva negativ la adresa presupusului mogul si va vedea daca i se aproba sau nu comentariul . Pentru cei care vor sa stie mai multe despre publicatia noastra, avem dintotdeauna un link in partea de jos a site-ului cu un cod deontologic si o declaratie de interese unde spunem clar pe cine sustinem si promovam si e clar ca daca sustinem si promovam de exemplu Inspectoratul Scolar nu ne dam inapoi din a avea articole foarte dure la adresa sistemului de invatamant, daca il sustinem si promovam pe domnul Arsene sau Chelaru asta nu inseamna ca am iertat vreodata PSD-ul sau incompetenta PSD-istilor alesi sa ne reprezinte, si asa mai departe .
Imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu limbajul acid si sper, pe viitor sa reusesc sa ma abtin si sa nu mai raspund la astfel de provocari, dar cand vad oameni care in loc sa munceasca, vor sa profite de pe urma muncii altora ma irit foarte tare si cand cei de la Monitorul umblau pe la OSIM  sa inregistreze  marca „Ziarul de Neamt” am crezut ca este o scapare, dar se pare ca ei chiar vor sa isi faca notorietate pe baza numelui publicatiei noastre sau poate asa e ordinul, sau poate mi se pare mie ca sunt eu mai paranoic.
Dar sa mai avem putina rabdare si sa vedem ce vor face unii cand ziarul la care lucreaza se va vinde, si poate va fi un nou sef, si poate va vrea o alta echipa, si cei trimisi acasa nu vor sti decat sa manance ciuperci la comanda . Desigur ca e o situatie ipotetica si ca un ziar ca Monitorul nu isi poate schimba actionariatul asa peste noapte fara sa stie nimeni… sau ar fi posibil ?

Hai pa!




44 comentarii la “Monitorizarea administratorului de la ziarpiatraneamt.ro

 1. matache sergiu

  Domnu’ Robert Iosub va salut! Se pare ca v-a placut atit de mult comentariul meu incit ati hotarit sa il pastrati doar pentru lectura dumneavoastra.

  Raspunde
 2. ene

  Sint un cititor constant al ziarelor locale din Neamt.
  Nu tin apararea nici unui ziar anume , doar sint intotdeauna de partea adevarului , bunului simt si admir jurnalistii curajosi , care fac investigatii incomode impotriva celor care profita de functii publice si se dedau la tot felul de nelegiuiri , dupa care cu totii vedem ca s-au imbogatit peste noapte ilicit.
  Imi place sa fac comparatii privind diversitatea preceptiilor despre un caz sau altul.
  Intradevar domnul Robert administratorul Ziar Piatra Neamt are dreptate si incontestabil multe merite !
  Este vadit faptul ca ziarul Monitorul nu mai este ce a fost ,sa intors pozitia cu 180 de grade , si a intors armele impotriva adevarului , si cauta sa denigreze pe cei ce inca mai au curajul sa spuna adevarul transant in fata despre corupti si jefuitori.
  Este rusinos ca o seama de jurnalisti sa faca subtil aliante de cumetrie cu cei de la Putere care aduc continuu atita Prejudicii Statului si suferinte oamenilor.
  Este rusinos sa inchizi ochii si sa nu ai o atitudine prompta impotriva celor care comit acte deosebit de grave aducind prejudicii importanta la Bugetul Statului Roman si daune cetatenilor de rind.
  O parte a Presei isi face onorabil si cu curaj datoria fata de adevar si de cetateni , printre acea parte a presei categoric se numara si „Ziar Piatra Neamt.
  Toata stima si respectul pentru Conducerea acestui Ziar si a persoanelor curajoase care fac parte!
  Nu va lasa-ti intimidati de catre Cercurile mafiote de interese , care au napadit ca burenile , Institutiile Statului Roman !
  Va doresc sanatate si mult curaj !
  Tineti-o tot asa, nici un pas inapoi !
  Eu sint alaturi de domniile-voastre !

  Raspunde
 3. Ionutz

  Sigur au scris astia de la monitoru inventii.
  Daca nu faceati nimic nu aveau ce sa scrie asa uite ca au scris si au mai pus de la ei dar au plecat de la un fapt real chiar daca dupa aia au ajuns pe ogor.
  Nu mai faceti nimic si nu va mai avea cine de ce sa se ia.

  Raspunde
 4. TT

  XXXXXXX CENZURAT ADMIN pe astia de la Monitoru cand niste camatari au luat casa bunicei mele cu acte false am fost la ei sa dam in presa ca aflasem prea tarziu ca sa dau in judecata a doua zi deja stiau toti nici nu au scris nimic sai ia XXXXXXX CENZURAT ADMIN .

  Raspunde
 5. Razatorul

  Sunteti niste hoti si banditi !
  Sunteti niste escroci care luati apa de la gura copiilor !
  Sunteti platiti de Arsene si PSD !
  Sunteti niste jefuitori de judete.

  PS: Va rog lasati comentariul ca ma duc pana la domnul presedinte sa in rog ceva 🙂

  ADMIN : Poate sa ne sune domnul presedinte ca o sa confirmam ca ne-ati facut varza 🙂

  Raspunde
 6. Jurnalist

  Eu lucrez la Monitorul si noi ne cunoastem domnule Robert pentru ca am apelat la dumneavoastra cu ce nu aveam voie sa scriu la acest ziar.
  Daca vreti sa stiti ce vi se mai pregateste sunati-ma si ne vedem.
  Bazez pe discretia dumneavoastra ca si pana acum.

  ADMIN : Cu tot respectul dar nu pot sa imi dau seama dupa IP cine sunteti. Va rog sa ma contactati dumneavoastra. Multumesc anticipat.
  Nu am publicat articole la cererea jurnalistilor de la Monitorul !

  Raspunde
 7. Andreea

  Simona nu e asa, este o doamna in adevaratul sens al cuvantului si nu inteleg de ce s-a bagat ea intr-un razboi atat de murdar.

  Raspunde
 8. lasa numele

  FACETI LOC ! EU AM LUCRAT LA MONITORUL !
  Simona Balint nu se ia niciodata de nimeni fara sa ceara permisiunea sau sa aiba ordin clar. Balint a facut rost de informatii Cezar a aprobat, Simona a scris, cineva a premiat.
  Proasta miscarea cu proiectele de PR. Daca nu zicea nimic credea lumea ca banii din consultanta sunt luati pe ochi frumosi.
  De asta am plecat de acolo. Mai bine fac striptease intr-un bar de homosexuali decat sa lucrez la Monitorul.

  Raspunde
 9. ANTITEPARI

  Simona Tarna cea cu articolul din Monitorul de Neamt e de fapt Simona Balint, Simona Tarna fiind numele de scena.
  Balint e cel care scria la neamtinvest.ro contra lui Pinalti si Tarata si apoi a inchis site-ul ca sa manance si gura lui cela.
  Acum Balint scrie la ceva cu financiaru sau antitepari si linge clantele pe la tovarasul Tarata .
  De aici vi se trage
  Balint face investigatii
  Simona alias Tarna nu stie decat sa miroase a transpiratie ar trebui sa stea in banca cu alias rapanel.

  Raspunde
 10. janel iosub

  Am uitat ceva foarte important, deoarece m-a luat valul cu scrisul si era sa uit de dl Gaidau Sorin, singurul care a fost de acord sa faca emisiuni cu subsemnatul si care dupa trei emisiuni a ramas si fara slujba!!! Asa este perceput si pretuit un jurnalist care are curajul sa vorbeasca despre coruptie…. este aruncat in strada, sub pretextul ca vezi Doamne nu mai sunt bani, se fac restructurari etc!! De aceea nici sistemul nu il inghite pe dl Gaidau, deoarece scrie prea taios si prea se ia de capii judetului, de parca frate nu ai avea voie sa prezinti cetatenilor pe documente cum ciordesc unii sau altii, cum s-au pricopsit cu averi incomensurabile etc!!?!!

  Raspunde
 11. janel iosub

  @eu care stie tot. In perioada 2009 si 2010 am fost in nenumarate randuri la diferite trusturi de presa scrisa si tv privitor la ceea ce se intampla la serviciul de ambulanta Neamt si nu numai. Aveti dreptate atunci cand afirmati ca subsemnatul a fost si prin redactia ziarului Monitorul, vorbind cu diferite persoana si lasand documente cu mare greutate privitoare la coruptia apocaliptica din judetul nostru. Ce pot sa va spun, toti, dar toti cei care lucreaza in breasla, au pus mana pe documente, unii au promis ca vor face anchete si dezvaluiri, altii nascuti cu mentalitati de slugi, mi-au spus verde in fata ca in spatele acestei moristi de facut bani, sunt cei mai grei politicieni din judet, fapt consemnat de subsemnatul in cele doua carti. Problema care nu am avut unde sa o dezbat si sa aduc la cunostiinta cetatenilor de buna credinta, este urmatoarea: TOTI CEI CARE SPUN SI VA SPALA CREERELE CA SUNT MARI JURNALISTI, CA SUNT DETINATORII ADEVARULUI ABSOLUT, CA NU VA MANIPULEAZA ETC, TOTI AU FACUT SANTAJ CU DOCUMENTELE MELE, PRICOPSINDU-SE CU BANI, FOLOASE MATERIALE SI FUNCTII IN STRUCTURILE ACELOR TRUSTURI DE PRESA! Altii, nu au primit bani, insa, si-au consolidat si cimentat postul in redactie, spunandu=le capilor OMERTA:” IA UITE SEFULE CE DOCUMENTE ARE JANEL DE DUMNEATA. UITE UNDE ITI FACU PLANGERE NENOROCITUL, LA DNA, DIICOT ETC, VEZI CUM FACI MATA SA TE SCOTI. V-AM ARATAT ASA, MIE NU-MI TREBUIE NIMIC, DOAR VA ARAT CA VA SUNT LOIAL SI DEVOTAT”. Sunt multe probleme extrem de grave cu care m-am confruntat, pe care le stiu, dar altii refuza sa le cunoasca pt ca sunt niste lachei ieftini si atata ii duce capul. Sa stiti ca nu m-am fript doar in Neamt, la Bucureti la tv sau alte ziare si va spun pt ca am aflat mai tarziu cu ce se mananca presa de Bucuresti, singurul ziarist care m-a pus in garda(dl Gaidau stie pt. ca era de fata) a fost EUGEN ISTODOR de la publicatia CATAVENCU, cel cu care am realizat si un interviu, iar dupa a aparut art in ziar, iar la ora 10 dimineata la ordinul unui potentat, slugile au cumparat toate ziarele, pt ca lumea sa nu vada acel articol!!! Revenind la Istodor, acesta a spus verde’n fata: ” Janele, tu aici in Bucuresti esti perceput ca o sursa foarte buna de informatii, deoarece vad ca ai documente grele cu oameni grei din sistem, insa, marea majoritate vor lua actele de la tine si ii vor suna pe cei implicati, santajandu-i, cerandu-le bani grei, publicitate etc spunandL” vezi domnu ca maine sau saptamana viitoare te fac varza intr-o emisiune sau intr-un articol”. Jivina penala implicata in tot soiul de afaceri oneroase ii spunea sa traca oleaca pe la el si dupa mai vad ei ce si cum. Va spun si am spus-o si celor de la SRI SI DGIPI CA SPAGA NU SE DA IN SACOSA, SPAGA ESTE TRIMISA PRIN CONTRACTE DE PUBLICITATE, CHIAR SI LA VEDERE, ACESTEA FIIND LEGALE! Ceea ce uita institutiile statului mafiot, este faptul ca intorc spatele atunci cand stiu ca x-lescu ia facut o plangere beton lui nea caisa si dintr-o data acesta trimite bani de publicitate lui x sau y!!!Sunt multe de prezentat, insa, asa cum m-am invatat in acesti ani care au trecut, vor iesi niste slugoi anonimi si ma vor terfeli pt a demonstra ca eu mint si doar ei au dreptate, eu fiind unul cu probleme la mansarda, o aparitie spontana si in neconformitate cu realitatiile cotidiene ale judetului nostru mult iubit! Ceea ce nu stiu slugoii…subsemnatul a strans incontinuu acte, contracte smenuite, probe, care sa ateste ca nu am dorit sa mint pe nimeni, ci doar sa prezint adevarul asa cum este! Scuze daca am gresit cu ceva!

  Raspunde
 12. Tatuca

  Sigur profita de notorietatea ziarpiatraneamt.ro, un site cu Page Rank 0 (zero) de la google si cu trafic „ascuns” (traficul e de peste 5.000 vizitatori pe zi, doar 5-7% din Neamt si vreo 25% din strainatate… or fi nemteni din Italia si Spania!)

  Draga nemteanule Iosub din Constanta (ca si Palade, alt clown cu pretentii de nemtean), iti donez 19 euro daca ai tupeul sa pui trafic.ro pe site-ul tau!

  Raspunde
  1. Ziar Piatra Neamt Autor

   ADMIN : Scripturi gen trafic sa pui tu pe site la tine . Specialistii spun ca singurul care nu poate fi pacalit deoarece ia datele direct de la google este alexa.com si daca te lasa seful tau da un clic aici http://www.alexa.com/siteinfo/ziarpiatraneamt.ro#trafficstats
   Daca totusi esti foarte, foarte curios ne trimiti un e-mail frumos in care te prezinti, ne rogi frumos si noi iti dam o statistica de Cpanel in care sa ai totul de la orele de vizita pana la cata banda consuma robotul de google si cand vine, tari, cuvinte cheie .
   Si uite ce fac eu acum ca nu am treaba si raspund la provocari imbecile .
   Stai asa…. 1 min.
   ok …ia intra aici http://www.ziarpiatraneamt.ro/cuvinte-cheie-folosite-motoarele-de-cautare-pentru-accesare-ziarpiatraneamt-ro/
   si revino cu un comentariu cretin in care sa zici ca am falsificat asa ceva .
   Cand o sa vrem sa ne dam mari cu numarul de vizitatori o sa punem un script gen trafic, pana atunci arunca tu o privire pe facebook sa vezi daca nu cumva avem mii de vizualizari la fiecare articol, poate …. sau mai bine nu te uita pe youtube ca dai Doamne fereste peste clipurile de la ziar care au peste 100.000 de vizualizari si crapa fierea in tine 🙂
   Noi iti recomandam ca pe viitor sa fii baiat orientat si sa nu mai intri pe ziarpiatraneamt.ro ca ne dublezi numarul de vizitatori :)Hai pa!

   Raspunde
  2. Tot eu

   Din respect pentru cei care comentam pe acest ziar nu mai aprobati comentariile la toti prosti . Nu vedeti ca omul e prost gramada spune ca 5-7% sunt in regula iar restul de 25% sunt din strainatate. Nu vedeti ca pierde intr-o singura propozitie aprozimativ 70 de procente.
   Cat de prost trebuie sa fii sa scrii asa ceva si sa nu va suparati pe mine dar cat de …….. trebuie sa fii ca sa mai si raspunzi la un asemenea prostalau sau sa aprobi un asemenea comentariu. Va crede lumea ca aici comenteaza cei mai mari prosti din oras.Nu mai aprobati asa ceva!

   Raspunde
    1. Elena Gabriela

     Din cate am sesizat eu, exista nemteni cu net de la Romtelecom care apar ca fiind din Bucuresti. Asta nu inseamna ca nu sunt din Neamt. 🙂

     Raspunde
 13. Nichifor Violeta

  Locuiesc de ani buni in Paris chiar pe Champs Élysées. Copilaria si adolescenta mea sunt legate de orasul Piatra Neamt. Cand eram acasa nu citeam niciodata presa dar de cand sunt aici urmaresc zilnic ce se intampla in orasul meu natal.
  Va felicit pentru ceea ce faceti.Se vede o urma de patima in felul in care scrieti dar fara patima am fi doar niste mamifere imbracate.
  De aici nu pot sa imi formez o parere corecta despre ce este in strada in Piatra din acest motiv va intreb direct. Oamenii din Piatra Neamt sunt asa de usor de manipulat de ziare ca Monitorul sau Ceahlaul pe care le citesc aproape zilnic si se vede din varful Turnului Eiffel ce manipulare grosolana incearca sa faca in legatura cu unele subiecte.
  La Monitorul am sesizat si eu grosolania cu pretul apei, pret aprobat de consiliul judetean si de primari iar acesti jurnalisti incearca sa induca ideea unei mari hotii.
  Revin la intrebare sau intrebarile ca sunt mai multe . Ziarele acestea chiar pot sa manipuleze? Au pe cine? Le mai cumpara cineva ? Ce tiraje au ?
  Conform auditorului BRAT – Monitorul de Neamt si Roman – 2600 ( tiraj difuzat zilnic )
  Conform barfelor – Ceahlaul – 1000 ( tiraj difuzat zilnic )
  E posibil sa apara o confuzie intre ziarul Ceahlaul vechi care e la adresa http://www.ziarulceahlaul.ro si ceahlaul nou care e la adresa http://www.zch.ro noi vorbim de cel vechi . Acum e o disputa si apar simultan doua ziare cu aproximativ acelasi nume si format .

  Raspunde
 14. Mihnea

  Domnule Robert, din pacate trebuie sa va spun ca ceea ce vi se intampla e doar inceputul. Cel putin asa cred. Si daca stam si ne uitam in societatea noastra cum inteleg cei aflati temporar in posturi cheie sa „inchida” gura contestatarilor nu pot sa ma gandesc decat ca e inceputul. Trebuie sa aveti grija d-le Robert la tot ceea ce faceti. Vi se poate inscena orice, institutiile statului vor fi foarte prompte in a-si face datoria in raport cu tot ceea ce inseamna persoana dumneavoastra (fizica si juridica). Toti cei aflati in posturi de conducere sunt niste umili sclavi care se ridica in picioare cand suna anumite persoane la telefon. Sunt convins ca ati luat in calcul toate aceste posibilitati. Ma gandeam, la datoriile pe care le aveti si pe care foarte multi din cei care muncesc cinstit le au, e normal sa vi se blocheze conturi, sa fiti verificat, doar suma e una nu e una de ordinul milioanelor de dolari ca in alte cazuri in care a fost jefuit statul roman, adica noi contribuabilii, prin neplata impozitelor (in Evenimentul Zilei s-a scris explicit despre modul in care o mare firma din domeniul agriculturii, cu origini in Neamt, a inselat statul). Important e faptul ca foarte multe persoane va sunt alaturi si va sustin sa continuati. Va veni vremea cand fiecare va plati pentru mizeriile pe care le face. Multa bafta!!!!

  ADMIN : Sunt aici si sunt pregatit sa ma lupt cu ei si eu am vazut zeci ca ei …. nu stiu cati au vazut ei ca mine 🙂
  Cei de la institutiile care pot face presiuni sunt foarte atenti cu libertatea lor si nu mai raspund chiar orbeste la orice comanda decat daca e date foarte de sus si cand e vorba de milioane de euro in joc si nu este cazul dar cum spuneati si dumneavoastra cand te lupti cu banditii se aduna foarte multa lume in spatele tau chiar daca oamenii raman in anonimat fiecare are in mana, metaforic vorbind, cate o furca, cate un topor, cate un ochi albastru, cate un pix, un dosar …fiecare ce avea prin gospodarie 🙂

  Raspunde
 15. Marius (nu Craciun)

  Cred ca s-a luat de voi ca il sustineti pe Arsene ala care din punctul meu de vedere, ca sa ma exprim necenzurabil, este un politician foarte slab care nu mai este sustinut de aproape nimeni din PSD si in curand, cred eu se va dovedi care e adevarata lui valoare zburand de la sefia PSD sau dand mana cu Tarata.
  Daca tot ati spus sa testam zirele prin comentarii, aprobati acest comentariu in care eu imi exprim democratic si constitutional parerea ca domnul presedinte al PSD Neamt, Ionel Arsene este cel mai slab presedinte pe care la avut PSD-ul nemtean vreodata.

  Raspunde
 16. Mihaela Stanciu

  Cat de mult ati scris despre acel ziar Monitorul, nu a mai vorbit nimeni nimic de ei de ani de zile nici pensionarii de la mine de la bloc nu il mai cumpara. Nu-i mai bagati in seama. Nu merita.

  Raspunde
 17. Victor-ash

  Voi cu ziarul vostru electronic de 2 lei nu o sa va ridicati niciodata la nivelul jurnalistic la care a fost Monitorul in anii de glorie dar ma vad nevoit va dau dreptate si cu regret sa marturisesc ca nu ma asteptam ca cineva de la Monitorul de Neamt sa aiba tupeu mazac si sa vorbeasca de cineva din presa care are un contract si acela indirect.
  Jenant pentru Monitorul care se stie cum traieste si din ce bani de ani de zile si execrabil pentru Simona Tarna ca a avut josnicia morala sa ridice prima piatra .

  Raspunde
 18. Nu pot spune numele

  Sa o vedeti pe aceasat Simona pe la redactie ce aere are si ce desteapta se crede si cum toata lumea rade de ea pe la spate ca de i se spune ceva in fata se ofuscheaza ca o mare doamna ce se crede.

  Raspunde
 19. Sandel

  Aceleasi probleme le intalnim si la alti reporteri din Neamt, care pupa in fund primarul din Roznov si acolo e jale cu J mare. Pana ce politiul nu este eliminat din trusturile de presa, noi prostimea punem botul la fel si fel de articole, reportaje …..

  Raspunde
 20. janel iosub

  Presa din Neamt si nu numai, este aservita unor politicieni care au stiut din timp ce impact au trusturile tv si presa scrisa in manipularea electoratului. Este logic ca atunci cand detii trusturi de presa si mai detii si o functie chee in administratia locala, sa trimiti fonduri grase din banii publici in propria-ti ograda! Asa a fost si asa va ramane in veci, atata timp cat cetateanul de rand refuza sa citeasca, sa se informeze corect, lasandu-se manipulati de promisiunile electorale, tocmai a celora care sunt la butoane de doua decenii! Fara sa fiu subiectiv, dl Robert stie ca subsemnatul a fost singurul candidat la alegerile locale care a cuprins in platforma electorala: NEALOCAREA NICI UNUI BANUTZ DIN BANUL PUBLIC TRUSTURILOR DE PRESA SCRISA SAU TV. deoarece numai asa se poate face presa curata si adevarata. Marii politicieni mi-au spus in fata ca nu este bine sa vin cu o asa propunere si sa stau mai la distanta de acest subiect! Votantii, in mare parte nu prea ii intereseaza acest subiect, decat atunci cand au probleme si merg la un trust de presa pt un art sau o emisiune, rezultatul fiind: „NU POT VORBI DESPRE ACEST SUBIECT CA NU MA LASA SEFUL”! In final, electoratul a decis ca marii politicieni si moguli de presa, sa patroneze dupa bunul plac acest minunat oras montan!! Iar tu Robert, nu te plange ca esti luat in catarea pustii pt ca doar cei care au valoare sunt haituiti, monitorizati, ostracizati etc, nulitatile nu sunt bagate in seama si asta arata ca ai sange in instalatie si ziarul este un impediment in calea celor care cred ca sunt eterni la putere!

  Raspunde
  1. eu care stie tot

   Domnule Janel Iosub parca si dumneavoastra ati mers printre altele la Monitorul de Neamt cu un subiect acum ani de zile cu statia de salvare ceva .
   De ce nu ne spuneti ce s-a intamplat atunci sau nu aveti voie sa vorbiti acum ?

   Raspunde
 21. Ionut

  Sunt din Neamt si va urmaresc zilnic tocmai din Germania. Am venit aici prin German Academic Exchange Service dupa ce ce am dat masteratul in Romania, acum fiind in etapa de cercetare doctorala .
  Sper sa intelegeti in mod constructiv ce va spun .
  Mai aveti foarte multe de invatat la capitolul jurnalism si putin la capitolul gramatica dar tineti setagul sus caci voi sunteti singura sansa ca in Neamt sa mai citeasca cineva presa.
  Din ce vad in editiile electronice ale celorlalte publicatii locale e clar ca avem multi profesionisti siliti sa raspunda doar la comenzi politice si din acest motiv la ei citesc ziua doar titlurile iar pentru voi rezerv seara sa citesc articolele .
  Nu va lasati intimidati, romanii de acasa au nevoie de oameni ca voi.

  Raspunde
 22. O prietena

  O cunosc pe doamna jurnalista care a semnat articolul la care faceti referire si va garantez ca era o doamna si nu inteleg de ce a acceptat sa se bage in asa ceva si sa se manjeasca atata timp cat era respectata mai de toata lumea.
  Pacat de doamna Simona pana acum ii purtam un respect deosebit iar articolul de fata ma intrigat dar dupa ce am citit ce a scris in Monitorul si am vazut cum scria de Apaserv in 2009 si ce face acum cu regret va marturisesc ca mi-am schimbat total parerea.

  Raspunde
  1. Mariana

   Nici eu nu am vrut sa cred nimic dar este un comentariu mai jos cu trimiteri catre articole semnate de doamna Simona .Nimic nu este mai grav decat sa fii pus la zid cu propriile tale articole . Adevarul este crunt si dezamagitor la adresa doamnei Simona.

   Raspunde
 23. Grigore

  E prima oara cand comentez dar nu ma pot abtine. Cand era scandalul cu apa in floare am dat cautare pe internet sa vad ce se scria de APASERV si recomand la toata lumea sa dea aceasta cautare sa vada cum mai pupau in dos cei de la Monitorul Consiliul Judetean si apreciau ca fiind in regula ca pretul la apa va creste treptat pana in 2013 si acum deodata au alte pareri .
  Doamna reporterita Simona Tarna care a scris acum de voi mai are un articol despre Apa Serv care se cheama „APA CHIOARĂ, SCUMPITĂ IAR DE APA SERV” deci ca si cum ea ar fi venit de pe marte si e tare suparata ca s-a scumpit apa, articolul e scris anul asta link ( http://www.monitorulneamt.ro/stiri/?editia=20130620&pagina=1&articol=36365 ) si aceiasi doamna Simona scria in 2009 ca „Apa Serv egalizează clientii” si ne zicea duduia cum „Graficul la care face referire seful Apa Serv presupune ca în anul 2009 să se modifice doar pretul canalizării în Piatra Neamt, Roman, Tîrgu Neamt, Bicaz, Roznov, Alexandru cel Bun, Dumbrava Rosie, Săvinesti, Zănesti, Gîrcina, Girov, Dochia, Bodesti, Dobreni, Stefan cel Mare, Răucesti, Păstrăveni si Horia. Pînă la 1 iulie 2010 se va scumpi apa atît în localitătile enumerate mai sus, cît si la Tămăseni, Săbăoani si Cordun, pînă la 1 iulie 2011 se va aplica la toti consumatorii o scumpire a apei cu 7,8%, iar pînă la 1 iulie 2012, se va majora tariful la apă si canal în tot Neamtul, cu 9,8%. În Piatra Neamt, în iulie anul viitor, metrul cub de apă rece va costa 2,5 lei brut, un an mai tîrziu va fi de 2,7 lei brut, pentru ca în 2012 să fie de 3 lei cu tva inclus, pe metru cub. Pe parcursul celor trei ani, cele mai mari majorări aplicate vor fi de 14,9%, iar cele mai mici de 4%. ”
  link ( http://www.monitorulneamt.ro/stiri/?editia=20090730&pagina=1&articol=22357 ) .
  Pai cum e treaba ca in 2009 nu maraia la planul Apa Serv si acum zice ca „Compania Apa Serv si-a făcut un obicei, de cîtiva ani încoace, să mărească tarifele la serviciile prestate pentru nemteni”. Pai cucoanu nu tu ne prezentai ce „obiceiuri” o sa urmeze la APASERV ?
  Daca e amnezica eu zic sa stea acasa iar daca „si-a facut un obicei” din a scrie la comanda sa stea acolo unde e ca sa ne dam si noi seama ce e cu cate un ziar.

  Raspunde
  1. gabi

   Pai Simona asta nu are coloana, sta aplecata. Scrie ce-i dicteaza sponsorul. Mie mi-e greata de XXXXXX CENZURAT ADMIN asta.

   Raspunde
 24. Calugarul

  Asadar si prin urmare am prins subiectul de la monitorul si e penibil rau ca tot unu de la monitoru promova el dezinteresat subiectul la Est Tv pe la o emisiune cu presa deci aduceti o punga sa vomit .

  Raspunde
 25. certo

  Deși articolul dvs conține 2666 cuvinte plus deja consacrata expresie ”hai pa”, am citit totul dintr-o suflare. Super articol despre super lichele. Pot spune că ați fost destul de gentleman în expresii față de ceea ce meritau. Dar așa cum deja știți, sunt oameni care nu contează, oameni fără demnitate, sunt cei care spun toată ziulica ”să trăiți șefu” cu căciula în mână. Eu cred că nu merită să le dați mai multă atenție decât speră. Toate bune domnul meu și la mai multe articole. Cred că deja știți că după ora 22,00 toată lumea e călare pe ziarul dvs, iar dimineața bem cafeaua cu articolele dvs în față. SUCCES.

  Raspunde
 26. Severin Cornel

  Numarul meu de telefon este XXXXXXXXX CENZURAT ADMIN va rog sa nu il publicati dar sa ma contactati sa va spun cum am mers cu un subiect despre o hotie la un jeg de jurnalist si cum infractoru a aflat in jumatate de ora.
  Va rog sa ma contactati am si inregistrari audio care pot dovedi ce spun.

  Raspunde
 27. Andronache Marius

  Citesc de mult presa nemteana pe internet dar nu sunt in tara. Am vazut ce fac slugile lui Tarata si cand am sa vin in tara am sa va caut sa va dau ceva acte sa vedeti si dumneavoastra si cititorii dumneavoastra mai multe despre cum vin banii si de unde .

  Raspunde
 28. un taran

  S-a abatut jihadul agricol peste tine Robert, astia se suie in tractor si intra peste tine in sediu ca aia in blocuri la americani.
  Stai pe pozitii si nu negocia cu teroristii !

  Raspunde
 29. Elena Gabriela

  Extrem de penibili cei de la Monitorul… Oare le mai cumpara cineva ziarul? Felicitari pentru verticalitate si transparenta. Din pacate presa locala din Piatra Neamt nu se poate lauda cu aceste doua calitati.

  Raspunde
 30. feraru marcel

  Haulio.da’ faceti fraticilor un reportaj zilnic sa vedeti cum lucreaza „prostimea”la cioscurile lor 7/7,10-12/8,cu contracte de munca de 4-6 ore. S-a dus odata o proasta de asta(vanzatoare),la ITM, doar ca sa ceara un sfat,nu sa reclame,iar de acolo i s-a spus : cocoana, e cu dus si-ntors la firma asta, asa ca stai cuminte-n chioscu’matale si „pasu’mare”.
  Iar un fost profesor de istorie,fost director la firma asta,mai trece pe la chioscuri,intreband vanzatoarele :ati auzit de mine ? Pai cand eram eu director……. Si scoateti Ceahlaul ala nou mai in fata.Cniar asa, deapre scheletele din dulapurile ITM-iste,are cineva curajul sa scrie ??? NU ! Se aplica legea lui ohm

  Raspunde
  1. feraru marcel

   Amu, n-o sa va apucati ‘neavoastra sa-i criticati, asa , din spirit de gasca, ca doar, lucrati in presa. Iar cu ITM-ul, nu se stie niciodata. Asta o stiu si ei, nenorocitii. Si ne mai miram ca avem salariile pe care le avem.

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *