Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 17 decembrie 2018
  • :
  • :

Mobilizare de suflet pentru tatăl aproape orb din Piatra-Neamț. Luni va fi internat la Iași

Recent, am primit o sesizare potrivit căreia într-o casă dărăpănată din cartierul Văleni din Piatra-Neamț locuiește o familie ajunsă la capătul puterilor care trăiește într-o sărăcie lucie.
La acest caz a intervenit cu promptitudine Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger. Un tânăr de 30 de ani, Florin, locuiește într-o casă părăsită cu doi copii mici și are probleme mari de sănătate. Din motive încă necunoscute, a început să își piardă vederea și este în incapacitate de muncă. Tot ce își dorește este să fie ajutat să se vindece pentru a putea munci din nou și a-și întreține familia.
În urma apelului făcut, Asociația Umanitară Născută Înger a primit o donație în bani de la un om cu suflet, Adrian, cu care s-a putut achita asigurarea medicală a lui Florin. Acesta va fi internat luni la Iași și va fi monitorizat de domnul profesor doctor Costin Dănuț.
„I-am dus alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte, toate cele necesare copiilor.  Acum sperăm într-o recuperare a vederii. Am reușit să platim asigurarea medicală, grație domnului Adrian, avem bani pregătiți pentru internare. Dimineață când l-am luat pe Florin de acasă mi-a spus cu lacrimi în ochi că nu au mâncat copiii nimic, că nici pâine nu au. Îl vom susține cu ce putem pentru a se face bine și a putea munci din nou.”, a declarat Carmen Suciu.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849.

Pentru donații în lei cu mențiunea Florin – Văleni:

Asociația Născută Înger

CUI: 36063530

RO58BTRLRONCRT0345309301

BANCA Transilvania Piatra Neamț
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *