Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 17 decembrie 2018
 • :
 • :

Mașină devastată de câinii comunitari din Piatra-Neamț

Un pietrean și-a găsit mașina devastată. Aceasta a fost sfâșiată de câinii comunitari care voiau să ajungă la câțiva pui de pisică refugiați în zona compartimentului motor al automobilului.
Speriați de asaltul câinilor comunitari, puii de pisică au fost găsiți la fața locului de poliția ce a venit chemată de proprietarul mașinii vandalizate care nu știa ce s-a întâmplat.

 
5 comentarii la “Mașină devastată de câinii comunitari din Piatra-Neamț

 1. Laurentiu

  DEH ! fiecare cu Opinia lui , insa daca nr de inmatriculare , acoperire fata { masca } sa admitem ca le au smuls , rupt cainii in incercarea de a ajunge la matu acela mic , carenaju de la roata , Surubul care trece prin celulele de la radiator si radiatorul acela care e un pic curbat si stramb , MA indoiesc ca l au paradit cainii , cum dealtfel NU cred ca l au pus asa cei de la Opel , dupa se presupune ca si matii mieunau , cainii latrau ,scheunau , Harmalaie in final , Chiar Nu a auzit Nimeni , proprietar , vecin , daca a lasat auto mai la colt , spatele blocului , TE Deranjai sa cobori sa vezi ce se intampla SAu poate a vrut sa fie al 2 lea caz Baltag , D na Judecatoare , careia i au stricat cainii franele la autoturism .

  Raspunde
 2. Dumitrescu Liviu

  Ce v-au făcut acești credincioși ai omului, ei va apară voi vreți să-i de-ți pe 1000 2000EU sau să-i omorâți. Dacă nu va convine cu ei pe strada de ce nu-i adoptati,sa aveți grije de ei. Va credeți buni creștini. Sa vede prin campania care o faceți cita credință aveți!!!, una spuneți și alta arătați. AMIN. BLACK SNACK.

  Raspunde
 3. Stefan

  Sigur că primăria să plătească.
  De un amărât nu au grijă, da de cîini da. În curînd nu mai putem merge pe stradă de răul cîinilor

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *