Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 iunie 2018
 • :
 • :

Marșul Dezrobirii Neamului la Piatra-Neamț, sâmbătă, 25 martie

marsPe 25 martie, la Piatra-Neamț, în intervalul 10:00-18:00, în fața Casei de Cultură, va avea loc un eveniment organizat cu scopul de a atrage atentia asupra unora dintre cele mai apăsătoare probleme: excesul defrișărilor din județul Neamț și România, dar în special cauzele acestor efecte devastatoare. Evenimentul se numește „Marșul Dezrobirii Neamului – Piatra-Neamț”.

În opinia organizatorilor, conștiința colectivă e cea care poate răzbate situația actuală din Romania, fiecare cetățean fiind responsabil de a o înțelege și clădi. Punând în balanță situația dezastruoasa a ultimilor 27 de ani și indiferența/neimplicarea cetățenilor în rezolvarea problemelor, organizatorii concluzionează că aceștia trebuie impulsionați să acționeze sau reacționeze, cu opinii bine structurate, bine ancorate în realitate, opinii ce trebuie a se forma la discuții deschise între cetățeni și departe de ecranele televizorului… Subiectele abordate vor fi defrișările din judetul Neamț și România, importanța susținerii tinerilor și punerea în lumină a identității românești.

„Ce-ți doresc eu ție,
Dulce Românie?
Pădure tăiată?
Tulbure Izvor?

Sau lumină-n fapte,
Cânt și bucurie,
Grai cu demnitate
Și înălțător?

Să fim cu toții UNUL pentru libertate
Doar de noi depinde-al nostru viitor
Nu putem fi pradă-n a noastră cetate.
În bogata glie să creștem valori!”
4 comentarii la “Marșul Dezrobirii Neamului la Piatra-Neamț, sâmbătă, 25 martie

 1. Stefan

  Marsul acesta ar trebui sa aiba loc in fata Tribunalului care a restituit fraudulos padurile, in fata Directiei Silvice care acopera jaful (atunci cand nu participa la el), si in fata sediilor firmelor si proprietarilor de paduri care se comprta ca niste banditi!
  Bineinteles, si celelalte institutii de stat sunt complice:Inspectia Silvica, Garda de Mediu, Politia, Parchetul, Ministerele cu atributii, etc.Toti astia se duc in haita peste intreprinzatorii corecti dar nu-i deranjeaza deloc pe hoti!

  Raspunde
 2. Luis Bratu

  CITITI , JUDECATI SI DISTRIBUITI ! TOATE PATIDELE AU CONTRIBUIT LA DISTRUGEREA ROMANIEI . PROTESTATI PENTRU VIATA ! Marsul Dezrobirii Neamului este un mars al constientizarii tuturor problemelor cu care se confrunta romanii si Romania . Marsul Dezrobirii Neamului – Piatra Neamt face parte dintr-un sir de evenimente ce se vor desfasura pe tot cuprinsul tarii ,si militeaza pentru bunastarea romanilor si a Romaniei.
  Vrem ca romanii sa constientizeze si sa reactioneze impotriva dezastrului facut in ultimii 27 de ani .

  1. ATI INSELAT POPORUL spunând ca vreţi să îi oferiţi o viaţă mai bună. În fapt aţi vrut o viaţă mai bună doar pentru voi, pentru familiile voastre şi acoliţii voştri.

  2. ATI FURAT MILIARDE DE EURO DIN BUGETUL STATULUI deturnând banii de la buget spre conturile firmelor voastre şi ale acoliţilor voştri.

  3.ATI CAPUSAT VREME DE 27 de ani TOATE FIRMELE DE STAT , distrugând întreaga economie de stat.

  4. ATI INCALCAT DREPTURILE OMULUI făcând legi strâmbe ce v-au protejat pe voi, pe interlopi şi pe gangsterii ce vă înconjoară şi prin aceleaşi legi strâmbe aţi înrobit poporul.

  5. ATI PRIVAT POPORUL DE DREPTUL LA O VIATA DECENTA, aţi dus o adevărată politică de genocid împotriva acestui popor prin distrugerea intenţionată a sistemului sanitar, prin privarea de asistenţă medicală, prin încurajarea migraţiei medicilor de valoare, prin lipsa de medicamente, prin desfiinţarea spitalelor.

  6. ATI FURAT DREPTUL LA O BATRANETE DECENTA a pensionarilor ce au muncit o viaţă şi şi-au plătit asigurările în mod corect.

  7. ATI DISTRUS TOATA INDUSTRIA ROMANEASCA aducând ţara intr-o prăpastie, fără şansa de a se mai ridica. Aţi distrus industria chimică, industria constructoare de maşini, industria navală, industria electrotehnică, industria de utilaj minier, industria extractivă, industria alimentara,1256 de inteprinderi terminate.

  8. ATI DISTRUS TOATA AGRICULTURA . România ajungând dintr-un mare exportator, un mare importator.

  9. ATI DISTRUS TOT SISTEMUL DE IRIGATII SI TOATE SERELE renumite ale României.

  10. ATI DISTRUS TOATE LIVEZILE SI FONDUL GENETIC de excepţie al pomiculturii româneşti.

  11. ATI TRANSFORMAT ROMANIA DINTR-UN MARE EXPORTATOR INTR-O SOCIETATE DE CONSUM, într-un importator care nu mai produce mai nimic în ţară şi importă pînă şi cereale, legume şi fructe.

  12. ATI DISTRUS TOATA INDUSTRIA TURISTICA A TARII aducând în ruină toate hotelurile şi staţiunile turistice înfloritoare pina în 1990, cu scopul de a va autoîmproprietării voi cu ele, pe preţuri de nimic.

  13. ATI DISTRUS TOT SISTEMUL ECONOMIC privat înrobindu-l cu taxe care să vă asigure vouă bani pe care sa îi puteţi deturna din bugetul de stat.

  14. ATI SUFOCAT SISTEMUL ECONOMIC PRIVAT cu o birocraţie nemaiîntâlnită nicăieri pe planetă cu scopul de a da de lucru, salarii mari nejustificate unor funcţionari, unei caracatiţe clientelare imense.

  15. ATI DAT STRAINILOR TOATE BOGATIILE NATURALE ALE TARII, bogăţii pe care străbunii noştri le-au apărat vreme de 2.000 de ani cu preţul vieţii.

  16. ATI INDATORAT ACEASTA TARA CU PESTE 100 MILIARDE DE EURO fără să fi făcut absolut nimic pentru ţară cu aceşti bani.

  17. ATI DISTRUS INVATAMANTUL ROMANESC care a ajuns în 24 de ani de pe primul loc în Europa, pe ultimul loc.

  18. ATI FAVORIZAT APARITIA, DEZVOLTAREA SI INMULTIREA CLANURILOR INTERLOPE care terorizează oraşele ţării prin violenţă, furt, înşelătorie, jafuri, cămătărie, trafic de persoane, promiscuitate şi taxe de protecţie.

  19. ATI BATJOCORIT ISTORIA ACESTEI TARI impunând în şcoli o istorie mincinoasă ce murdăreşte trecutul acestui popor cu scopul de a-i fura sufletul, demnitatea, mândria si patriotismul.

  20. ATI DISTRUS CULTURA ACESTUI POPOR prin subfinanţare şi dezinteres, încurajând proliferarea culturii de cârciumă şi de maidan, a manelelor şi a filmelor de proastă calitate.

  21. V-ATI FACUT FACULTATI PRIVATE prin care stoarceţi de bani poporul ca să vindeţi aşa zise diplome, în realitate hârtii fără valoare unor tineri dezorientaţi care nu mai înţeleg nimic din principiile selecţiei pe bază de cunoştinţe şi valoare.

  22. ATI FACUT DE RUSINE NUMELE TARII NOASTRE, România fiind azi ruşinea Europei, iar românii cei mai dispreţuiţi cetăţeni din Europa.

  23. ATI PROVOCAT CEL MAI MARE EXOD DIN ISTORIA ACESTEI TARI, aţi transformat românii în ultimul popor migrator al istoriei.

  24. I-ATI RAPIT UNEI INTREGI GENERATII DE COPII dreptul la mamă, dreptul la tată, dreptul la familie prin plecarea părinţilor la MUNCA IN STRAINATATE.

  25. ATI DEFRISAT PADURILE TARII ca să le daţi pe mai nimic străinilor, îmbogăţind doar câţiva politicieni.

  26. ATI INSTRAINAT TOT SISTEMUL BANCAR al ţării făcând din români slugi la străini.

  27. ATI DISTRUS TOT COMERTUL ROMANESC aducând în ţară marile hypermarketuri care au transformat sute de mii de mici întreprinzători români în sclavi de hypermarket.

  28. ATI DISTRUS CERCETAREA ROMANEASCA, una dintre cele mai competitive din lume în urmă cu 23 de ani.

  29. ATI DISTRUS UN INTREG SISTEM organizaţional care fusese construit cu mari sacrificii in epoca socialista.

  30. ATI INSTRAINAT TOT SISTEMUL ENERGETIC atentând în acest fel în mod grav la suveranitatea ţării.

  31. ATI DECIMAT ARMATA ROMANA, schilodind-o si transformind cadrele militare in someri, sclavi si muritori de foame intrucit acestia au fost pregatiti doar sa-si apere patria si poporul chiar cu pretul vietii”

  32. Ne inrobiti si ne obligati sa primim actele biometrice, inlesnind drumul catre dictatura electronica si lipsa dreptului fundamental de a avea posibilitatea de alegere si de manifestare libera a constiintei.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *