Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
  • :
  • :

Manifestări dedicate zilei de 1 Iunie organizate de către Centrul de sprijin și asistență de specialitate pentru copii Piatra-Neamț

,,Pe aripile copilăriei” manifestări dedicate zilei de 1 Iunie organizate de către Centrul de sprijin și asistență de specialitate pentru copii Piatra-Neamț

În perioada 29 – 31 mai, în Centrul de sprijin și asistență de specialitate pentru copii de pe stada Gavril Galinescu nr.11, sunt sărbătoriți zilele acestea tocmai cei care beneficiază de programele after-school ale centrului, prin organizarea  unor activități dedicate zilei de 1 Iunie. Manifestările se adresează celor 53 de copii care provin din familii aflate în situații de risc social, familii monoparentale sau ai căror părinți sunt plecați în străinătate.

Programul manifestărilor este următorul:

  • Marți, 29 mai

Deschiderea oficială a activităților dedicate Zilei Internaționale a Copilului

Activități desfășurate de Inspectoratul Județean de Poliție Neamț

Face Painting  cu elevii Liceului de Artă „Victor Brauner”

  • Miercuri, 30 mai

Momente artistice ale elevilor Liceului de Artă „Victor Brauner”

  • Joi, 31 mai

Scurte improvizații teatrale cu  actorul Bogdan Matei

FLASHMOB  realizat împreună cu elevi ai Colegiul Național „Petru Rareș”.

„Primăria Piatra-Neamț, împreună cu Direcția de Asistență Socială, dar și cu alți parteneri, cărora le mulțumesc, organizează timp de trei zile o serie de activități cu scop educativ, dar în primul rând distractiv. Astăzi sunt alături de noi reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Neamț, iar în următoarele două zile au fost pregătite pentru voi spectacole de muzică și teatru. Vă invit și în data de 1 iunie, la Curtea Domnească, să sărbătorim împreună Ziua Copilului alături de personaje de poveste, cu spectacole și concursuri cu premii” a declarat, în deschiderea evenimentului, primarul Dragoș Chitic.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *