Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
 • :
 • :

Manevră financiară fără precedent în județul Neamț

Pe data de 06.03.2018, la Curtea de Apel Bacău a început „chestia” intitulată sugestiv ”Faliment SC TCE 3 Brazi SRL”.

E clar și pentru copiii de grădiniță că SC Trei Brazi SRL a intrat în faliment cu datorii de 82.000.000 lei, adică vreo 18 milioane euro, dar de fapt toată activitatea s-a mutat pe o nouă firmă care are un nume asemănător, adică Grupul de firme TCE 3 Brazi.

Poate cineva de la DIICOT sau DNA sau cine are curajul se va apleca și asupra acestui grup infracțional care vrea să facă pierdute datoriile la TCE 3 Brazi, cum a mai făcut așa cu multe alte firme.

Înțelegem că în spatele acestor afaceri sunt securiști, politicieni, polițiști, procurori, presă, oameni de la finanțe și magistrați corupți, dar poate se găsește cineva să-i oprească? Oricine poate vedea că SC TCE 3 Brazi a rămas cu 2 angajați și totul s-a teleportat pe o firma nouă cu excepția milioanelor de euro de la capitolul datorii.

Urmează campioana insolvenței, UMARO, să fie pusă și ea pe chituci ca să se vândă terenul foarte valoros, pentru că are deja 12 milioane lei datorii, noua firmă Grupul de firme TCE  3 Brazi are și ea datorii de 50 milioane lei,  TCE Mobile Dryers 60 milioane lei datorii, Agrosuind Com 90 milioane lei datorii, Petroforest 15 milioane lei datorii, Compil Impex 36 milioane lei datorii.

Chiar și cele mai celebre dosare de corupție din Neamț sunt furturi din buzunare pe lângă ce avem aici. Vorbim de zeci de milioane de euro datorii și sute de milioane de euro ce urmează să se facă prin vânzări, căci vor vinde tot ce a mai rămas de la UMARO până la terenurile de la Petroforest, dar de asta vă vom vorbi separat spre disperarea celor care încearcă să distragă atenția publică și pe care îi vom demasca în curând.

Înțelegem și operațiunile inteligente, dar previzibile de distragere a atenției publice și a instituțiilor de la această manevră financiară fără precedent în județul Neamț, dar oricât de tare urlă unii și ne povestesc de cum picură țevile cu bani prin toate instituțiile nemțene când se rupe barajul de la Bicaz nu are sens să ne mai prefacem că nu mai putem de grija sifonului de la baie.

Haideți, puțin curaj, domnilor procurori sau polițiști. Dacă nu aveți curaj aici, pe plan local, sunați la cei de la București, la NATO, la cineva. Cineva trebuie să pună stop. E cel mai mare grup infracțional care a activat vreodată pe teritoriul județului Neamț și infractorii sunt încă în libertate și sunt pericole publice, fiind pregătiți să facă probleme serioase oricui încearcă să le deranjeze treburile, cum au făcut deja și până acum.

Iosub Robert
4 comentarii la “Manevră financiară fără precedent în județul Neamț

 1. olteanu

  S-a si inchis procedura falimentului la Curtea de Apel Bacau, definitiv…lichidatorul e descarcat de orice raspundere, obligatii…nimeni nu raspunde cu bunurile personale din administratorii si/sau asociatii firmei…datoriile imense raman la bugetul statului…doar organele penale ar mai putea face ceva.

  Raspunde
 2. Catalin

  Oare nu te-ai saturat sa scrii tot felul de aiureli? Ai ceva pertinent care sa-ti sustina afirmatiile sau doar iti place sa te folosesti de nume care suna ca sa-ti faci cititori? Nu te-ai plictisit sa tot rascolesti trecutul ca o baba frustrata doritoare de barfa? Daca esti jurnalist, prezinta probe, nu vorbe! Cuvintele aruncate de tine pe foaie sunt numai mizerii care suna Senzational!!!

  ADMIN: Stati pe aproape… urmeaza

  Raspunde
 3. Onelian dalmatio

  O increngatua de hoți și escroci conduc destinele acestei natiuni , așa că nu vă mai mire nimic: o mâna spala pe alta .Până nu se va gasi un Vlad Tepes nu se poate face nimic…

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *