Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
 • :
 • :

Maimuță pe acoperișul unei case de pe strada Ștefan cel Mare

O persoană ne-a semnalat faptul că pe strada Ștefan cel Mare nr. 26, se află o maimuță pe acoperișul unei case, cel mai probabil evadată de la Grădina Zoo. Martorii declară că starea de sănătate a maimuței nu pare a fi una bună. Din primele informații, cei de la Zoo nu au posibilitatea să dea jos maimuța de la acea înălțime. Se încearcă găsirea altor soluții pentru capturarea și tratarea animalului, dacă se impune.

UPDATE 13:50 – La fața locului, după un apel la 112, s-au deplasat jandarmii. Se pare că s-a apelat și la pompieri pentru a veni cu o scară.

Din informațiile primite de la Zoo,  maimuța nu se afla în cuștile expuse în parc, ci într-o boxă separată. În momentul în care s-a încercat scoaterea ei din boxă pentru administrarea unor tratamente, aceasta a evadat.

UPDATE 14:15 – Au venit pompierii.

UPDATE 14:37 – La acțiune participă jandarmi, pompieri, angajați ai parcului ZOO. Maimuța s-a speriat și a fugit pe acoperișul altei case. Se mișca repede. Sunt șanse mici să fie prinsă fără tranchilizare.

Revenim cu informații.

Maimuța evadată e rănită. Vezi opinia halucinantă a celor de la Parcul Zoo

Maimuța care a evadat de la Zoo, capturată cu ajutorul societății Primăriei Piatra-Neamț
4 comentarii la “Maimuță pe acoperișul unei case de pe strada Ștefan cel Mare

 1. MARCEL

  Scutierii nu i au Chemat ? OARE cum nu le a dat lor prin cap sa Cheme Elicopterul de la I G AV , cu un colonel ca SAM DAniells , cel din ALERTA , ca sa Incolteasca pe CEZAREL , vad ca se numeste Macacu ori ce rasa e .

  Raspunde
 2. mickey999

  Las’ ba, ca v-o prinde mama.
  Se pricepe la pus …capcani! 🙂

  Da’ sa-i mareasca pensia mai intii ca altfel nu discuta

  🙂

  Raspunde
 3. mickey999

  Pfaaaai de mine!
  Cezarel o sa inarmeze toate maimutzele si se razbuna …pe aia din consiliul local si judetean

  🙂 🙂 🙂

  Ape don’t kill ape! …but humans 🙂

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *