Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
  • :
  • :

Maimuța care a evadat de la Zoo, capturată cu ajutorul societății Primăriei Piatra-Neamț

După o mobilizare impresionantă de forțe în care au fost implicați serviciul de ecarisaj al Salubritas, Poliția Locală, doi medici veterinari, reprezentanții parcului zoo, Jandarmeria, IPJ Neamț, ISU Neamț, maimuța care a evadat astăzi din parcul zoo a fost capturată. Operațiunea de capturare s-a realizat prin tranchilizarea acesteia cu sprijinul echipei de ecarisaj a societății Salubritas, a cărei implicare a venit la solicitarea primarului Dragoș Chitic. În prezent, animalul se află la Parcul Zoo din Piatra-Neamț.

Citiți și:
2 comentarii la “Maimuța care a evadat de la Zoo, capturată cu ajutorul societății Primăriei Piatra-Neamț

  1. FLORIN

    CE sa mai dam ca la Ploiesti , Sunt Number One , Daca sunt ? si acolo in exercitii de simulare prin mall uri , iar cand e vorba de un caz ce implica o primata , e Jale , Oare cum de Nu au Sunat o si pe dna Soroceanu ori Dancila : DOAMNA avem un Caz cu o Maimuta , trei Gulgutani care au facuto scapata si acum NU Stiu ce Sa Faca ! Dumneavoastra ce ne Indicati , ce Metodologie sa Aplicam , Va Rugam ! dati ne o Sugestie Ceva .

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *