Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 iunie 2018
  • :
  • :

Luni, 17 iulie, proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor disponibile de director şi director adjunct

Luni, 17 iulie, începând cu ora 9:00, la Colegiul Naţional de Informatică se va desfăşura proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor disponibile de director şi director adjunct din unităţile din învăţământul preuniversitar.  În judeţul Neamţ vor candida 78 de cadre didactice

Candidaţii vor avea de rezolvat un test-grilă în cadrul căruia le vor fi evaluate cunoştinţele privind legislaţia, dar şi informaţiile pe care aceștia le dețin despre managementul educaţional.

Proba scrisă în Neamț se va desfășura în 5 săli de concurs, unde candidații participanți vor fi supravegheați de peste 20 de profesori selectați de la Colegiul  Național „Calistrat Hogaș”, Colegiul Național de Informatică, Colegiul Național „Gheorghe Asachi” și Școala Gimnazială nr. 8 din Piatra-Neamț.În aceste unități de învățământ există o echipă completă managerială (formată în urma concursului precedent). În sală nu va fi niciun supraveghetor și niciun candidat care să provină de la aceeași unitate de învățământ.

Selecția profesorilor supraveghetori a avut loc astăzi, 16 iulie, la Colegiul Național de Informatică, prin tragere la sorți.

Președintele Comisiei de organizare și desfășurare este prof. Viorel Stan (inspectorul școlar general al ISJ Neamț), iar prof. Cristinel Secară inspectorul şcolar responsabil cu managementul resurselor umane al ISJ Neamț) este președintele Comisiei de organizare și desfășurare a probei scrise.

„Știu că este un concurs foarte greu atât din punct de vedere al conținutului, cât și pentru miza pe care o are. Sunt absolut convins că și acest concurs se va derula într-un mod corect, la fel ca cel din toamnă”, a declarat Viorel Stan, inspectorul școlar general.

În perioada 19 – 31 iulie, este programată organizarea şi desfăşurarea probei de evaluare a CV-ului şi interviul, precum şi soluţionarea contestaţiilor înregistrate. Afișarea rezultatelor finale ale concursului va fi făcută cel mai târziu în data de 2 august.

Lista finală a candidaților care  îndeplinesc condițiile de înscriere și participare la concurs:
Un comentariu la “Luni, 17 iulie, proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor disponibile de director şi director adjunct

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *