Search
marți 20 februarie 2018
  • :
  • :

Lucrarea ApaServ de pe B-dul Traian s-a reprogramat pentru mâine, 8 august, din motive tehnice

Apa Serv S.A. Neamţ anunţă beneficiarii săi că, pentru executarea lucrărilor de reparaţii la reţeaua de aducţiune şi distribuţie a apei potabile pe Bd. Traian în Piatra Neamţ, se va furniza apa cu presiune redusă putând ajunge la oprire parţial în municipiul Piatra Neamţ ( începând de la Pârâul Cuiejdi – Pod Spital, Pod Piaţă, până la Zăneşti), precum şi în comunele Dumbrava Roşie, Săvineşti şi Zăneşti şi în oraşul Roznov, în ziua de marţi 08-08-2017, între orele 09:00 – 16:00.

Menţionăm că această lucrare a fost iniţial programată pentru luni 07-08-2017 şi s-a reprogramat din motive tehnice.

Conducta fiind destinată pentru aducţiune şi pozată la adâncimea de cca 3 metri, lucrările de reparaţii se execută în condiţii de dificultate deosebită ce nu permit a se lucra pe timpul nopţii.

Vă mulţumim pentru înţelegere! Pentru informaţii suplimentare, consumatorii noştri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează non-stop, la numărul de telefon 0233/214660 sau pot accesa site-ul companiei, la adresa www.apaserv.eu.

Ziarpiatraneamt.ro își cere scuze față de cititori pentru articolele care tot anunță amânarea sistării furnizării apei. Bâlbâielile și amânările aparțin companiei de apă.

Loading...8 comentarii la “Lucrarea ApaServ de pe B-dul Traian s-a reprogramat pentru mâine, 8 august, din motive tehnice

  1. V.Vasile

    Ce spuneti d-lor agamani de profesie, Puscasu R.Tudorel, responsabilul cu benerele Mihalcea, ca cei instalati de voi duc spre faliment ApaServ ?
    Pacala, a pacalit destul iar prof. de sport indiferent ce vecini influenti are, dovedeste ca aceasta companie e o caciula mare..prea mare.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *