Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 17 iulie 2018
  • :
  • :

Lucrarea ApaServ de pe B-dul Traian s-a reprogramat pentru mâine, 8 august, din motive tehnice

Apa Serv S.A. Neamţ anunţă beneficiarii săi că, pentru executarea lucrărilor de reparaţii la reţeaua de aducţiune şi distribuţie a apei potabile pe Bd. Traian în Piatra Neamţ, se va furniza apa cu presiune redusă putând ajunge la oprire parţial în municipiul Piatra Neamţ ( începând de la Pârâul Cuiejdi – Pod Spital, Pod Piaţă, până la Zăneşti), precum şi în comunele Dumbrava Roşie, Săvineşti şi Zăneşti şi în oraşul Roznov, în ziua de marţi 08-08-2017, între orele 09:00 – 16:00.

Menţionăm că această lucrare a fost iniţial programată pentru luni 07-08-2017 şi s-a reprogramat din motive tehnice.

Conducta fiind destinată pentru aducţiune şi pozată la adâncimea de cca 3 metri, lucrările de reparaţii se execută în condiţii de dificultate deosebită ce nu permit a se lucra pe timpul nopţii.

Vă mulţumim pentru înţelegere! Pentru informaţii suplimentare, consumatorii noştri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează non-stop, la numărul de telefon 0233/214660 sau pot accesa site-ul companiei, la adresa www.apaserv.eu.

Ziarpiatraneamt.ro își cere scuze față de cititori pentru articolele care tot anunță amânarea sistării furnizării apei. Bâlbâielile și amânările aparțin companiei de apă.
8 comentarii la “Lucrarea ApaServ de pe B-dul Traian s-a reprogramat pentru mâine, 8 august, din motive tehnice

  1. V.Vasile

    Ce spuneti d-lor agamani de profesie, Puscasu R.Tudorel, responsabilul cu benerele Mihalcea, ca cei instalati de voi duc spre faliment ApaServ ?
    Pacala, a pacalit destul iar prof. de sport indiferent ce vecini influenti are, dovedeste ca aceasta companie e o caciula mare..prea mare.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *