Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 17 iulie 2018
  • :
  • :

A luat foc acoperișul centrului de plasament Elena Doamna din Piatra-Neamț

Vineri, 11 august, în jurul orei 15.19, s-a semnalat prin 112 un incendiu izbucnit la nivelul acoperișului centrului de plasament Elena Doamna, pe b-dul 1 Decembrie 1918, în Piatra-Neamț.

Pompierii se află la fața locului pentru a interveni.

Update: La ora 15.30 incendiul a fost stins. Au ars 2 mp pătrați de acoperiș. Copiii au fost evacuați în siguranță. Urmează să se stabilească și cauza izbucnirii incendiului. La operațiune au participat 3 autospeciale cu apă și spumă, o autoplatformă, 14 subofițeri și ofițeri. De remarcat a fost intervenția personalului prin folosirea hidranților interiori.

În urma cercetării la fața locului nu au fost găsite elemente ale unei instalații electrice în podul construcției. În pod nu erau depozitate materiale, iar accesul era restricționat. La locul focarului au fost găsite cioburi de sticlă care au condus la stabilirea următoarei cauze a incendiului: Sursa probabila: radiație solară; mijlocul: căldură solară directă, acumulată, concentrată sau reflectată de obiecte; primul material care s-a aprins: pânza, carton asfaltat.

3 comentarii la “A luat foc acoperișul centrului de plasament Elena Doamna din Piatra-Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *