Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 16 ianuarie 2019
  • :
  • :

Liberalii de la Consiliul Județean s-au opus unui proiect care ar scoate la iveală fapte penale grave

Astăzi, în Consiliul Județean s-a supus la vot alocarea gestiunii gunoaielor pe zona Romanului.
Nu mai reluăm subiectul de care am vorbit de prea multe ori pentru că este deja de notorietate faptul că treaba cu gunoaiele pe acea zonă ține strict de cașcavalul unui consilier județean social democrat care conduce prin interpuși firma Rosal.

Interesant este că, deși afacerea este în beneficiul Rosal, odată demarată, lasă primăria Roman pe cap cu actuala groapă de gunoi (depozit temporar pentru deșeuri) iar municipalitatea romașcană este obligată să transporte toate cele 100.000 de tone de gunoi la depozitul de la Girov, ceea ce ar însemna pentru municipiul Roman o gaura în buget de minim 1.500.000 euro și desigur dosarele penale aferente pentru marea șmecherie care s-a numit depozitul temporar de deșeuri de la Roman.

Amânarea obținută azi de consilierii liberali din Consiliul Județean nu este o rezolvare a problemei penale, ci doar o prelungire a agoniei, deoarece nu se vor găsi soluții reale de ascundere a gunoiului sub preș și dosarele penale vor veni mai mult ca sigur, iar fosta administrație Leoreanu va trebui să răspundă în fața legii, desigur, în parteneriat cu prietenii lor social democrați de la Roman cu care au făcut combinația cu groapa de gunoi.

Rău au ajuns liberalii nemțeni. Să blocheze contractul unui PSD-ist pentru a salva pielea unui PDL-ist din aripa ce face opoziție lui Cozmanciuc în interiorul PNL.

I.R.
Un comentariu la “Liberalii de la Consiliul Județean s-au opus unui proiect care ar scoate la iveală fapte penale grave

  1. Lolita

    Aminarea va avea loc pina la limita unei amenzi masive de la mediu care va fi pus de inspectia europeana, dar pina atunci rugam rezervele pentru patul lui Pinalti sa-si faca incalzirea.

    Acusica mirosul de rahat ajunge si acolo unde doarme justitia.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *