Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
  • :
  • :

KOLA KARIOLA: „Kovu pleacă ACASĂ!”. Cea mai emoționantă poveste a unui câine din adăpostul din Piatra-Neamț

UPDATE: Din păcate, adoptatorul s-a răzgândit. Kovu rămâne în continuare în adăpostul Kola Kariola… Găsim un om bun, hotărât și responsabil și pentru el?

„Nu va mai jucati cu sufletul nostru si al lor!!!! Lasati mesaj, lasati-ne sa vorbim sa explicam, sa ne facem planuri doar daca sunteti 100 % convinsi ca puteti adopta un animal!!! ADOPTIA INSEAMNA RESPONSABILITATE PE TERMEN LUNG!!!! INSEAMNA UN MEMBRU DEPLIN IN FAMILIE!!!! NE IMBATATI CU APA RECE, NE DATI SPERANTE….DEGEABA!!! 
L-am programat pe Kovu, am aranjat transport, totul era perfect si….pauza….”am realizat ca este prea mult!!! Imi pare rau” 
Multumim!!! Ii rog pe Toti cei care comenteaza aiurea parasiti de urgenta pagina kola kariola!!! Nu am nevoie de adoptii de o zi, de fostere de cateva ore, nu mai am nevoie de nimic de la voi, am nevoie de oameni responsabili!!! Imi pare rau Kovu ca ti-am dat sperante! Imi pare rau, probabil tarcul si gardurile adapostului iti vor fi casa pe viata!”, este ultimul mesaj postat de Kola Kariola.

***

Kovu a avut neșansa să trăiască mai multe vieți triste într-una singură, a fost câine de luptă, apoi abandonat, apoi aruncat de hingheri în adăpostul din Piatra-Neamț cu răni și cu traume adânci.

După o mediatizare incredibilă a cazului la nivel național, KOVU a ajuns pe cele mai bune mâini: pe mâinile lui Marius Chirca de la Kola Kariola, un salvator de suflete și, după întâlnirea cu el, am putea spune chiar… un înger!

CITIȚI POVESTEA LUI KOVU AICI!

Iată că la un an de la salvarea lui Kovu, a apărut omul lui.

Din iunie 2017 stă în adăpostul Kola Kariola unde a fost îngrijit și iubit atât cât s-a putut. Dar cu toții știm că adăpostul nu e acasă, motiv pentru care vestea adoptării lui este cea mai bună veste pentru toți cei care i-au cunoscut povestea și s-au implicat în salvarea lui.

„Venim cu o veste buna si cu o mare rugaminte la voi! Maine Kovu pleaca acasa!! Stiu ca in aceasta perioada toate saloanele sunt pline. Avem pe cineva care ne poate oferi o programare maine dimineata la spalat, periat, parfumat pentru mandretea de baiat?”, este anunțul postat astăzi de Kola Kariola.

Nouă ne plac poveștile cu final fericit, iar povestea lui Kovu de la Piatra-Neamț este una dintre ele.

Mulțumim, Kola Kariola, și tuturor celor implicați!

Orice donație pentru câinii din adăpostul Kola Kariola este binevenită și poate fi făcută în conturile de mai jos:
Ron: RO43RZBR0000060016698751
Euro: RO53RZBR0000060016698765
USD: RO90RZBR0000060016698778
Beneficiar: Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola
CIF: 33115589
Banca : Raiffeisen Bank
Cod Swift: RZBRROBU
PayPal: asociatia.kolakariola@yahoo.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *