Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 18 octombrie 2018
  • :
  • :

ISU Neamț, activitate de prevenire a situațiilor de urgență la spitalul din Piatra-Neamț

Joi, 11 ianuarie 2018, specialiști din cadrul ISU Neamţ au desfășurat o activitate de informare preventivă/control/instruire pe linia prevenirii situaţiilor de urgenţă cu persoanele responsabile din cadrul Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, asupra modalităţilor practice de evacuare a utilizatorilor, materialelor şi asigurarea primei intervenții în caz de incendiu.

Cu această ocazie a fost verificat nivelul de pregătire al membrilor Serviciului Privat pentru Situații de Urgență din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Potrivit ISU Neamț, scopul acestor activități este de prevenire şi reducere a riscurilor de producere a incendiilor, de asigurare a condiţiilor pentru limitarea propagării şi dezvoltării acestora prin măsuri tehnice şi organizatorice, pentru protecţia utilizatorilor, forţelor care acţionează la intervenţie, bunurilor şi mediului împotriva efectelor incendiilor.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *