Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 19 iulie 2018
  • :
  • :

IPJ Neamț: Flagrant pentru prinderea unui bărbat bănuit de șantaj

În urma unei acțiuni flagrante, organizate de polițiștii nemțeni, a fost prins un bărbat bănuit că ar fi șantajat o tânără. 

În ziua de 10.08.2017, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamt, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale, au organizat o acțiune în scopul prinderii în flagrant a unui bărbat de 29 de ani, din Piatra-Neamț.
Polițiștii au surprins momentul în care persoana vătămată, o tânără de 26 de ani, a înmânat suma de 1000 euro unei alte persoane, suma de bani pretinsă de bărbat sub pretextul asigurării protecției și sub amenințarea cu acte de violență.
Totodată, polițiștii au pus în executare mandatul de percheziție domiciliară, ocazie cu care, în apartamentul în care s-a consumat infracțiunea, a fost găsit și un pistol cu aer comprimat deținut ilegal.
Astfel, în urma noilor constatări, polițiștii au extins cercetările și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor si munițiilor.
Bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Neamț.
Acțiunea de prindere în flagrant a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași și Serviciul de Operațiuni Speciale Neamț.
Un comentariu la “IPJ Neamț: Flagrant pentru prinderea unui bărbat bănuit de șantaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *