Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 16 ianuarie 2019
  • :
  • :

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț angajează personal din sursă externă

În perioada 10 -19 ianuarie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Neamț, prin colegii din cadrul Serviciului de Resurse Umane, recrutează personal în vederea ocupării a 12 posturi de specialiști, scoase la concurs, prin încadrarea directă din sursă externă, iar unul prin reîncadrare.

Dintre acestea, 6 sunt pentru ofițeri de poliție și 4 pentru agenți de poliție, iar 3 posturi sunt prevăzute pentru încadrarea de personal contractual.
Funcțiile de specialiști scoase la concurs prin încadrarea directă din sursă externă sunt prevăzute în cadrul structurilor de investigarea criminalității economice, de comunicare și informatică , de logistică, de rutieră, de analiză și prevenirea criminalității.
În această perioadă, persoanele care doresc să participe la concursurile organizate, pot depune cereri de înscriere, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț, din municipiul Piatra Neamț, str. Eroilor, nr. 16.
Condițiile de participare, tematica și bibliografia sunt postate pe site-ul IPJ Neamț, http://nt.politiaromana.ro/ , secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, cât și la avizierul unității din strada Eroilor, nr.16, Piatra-Neamț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *