Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 decembrie 2018
  • :
  • :

Individul care a lovit cu BMW-ul o fată și a fugit este acum acuzat că a lovit cu picioarele în cap un alt tânăr din Piatra-Neamț

Își amintește mai toată lumea de individul care a spulberat cu BMW-ul pe trecerea de pietoni o fetiță ce traversa regulamentar, după care a fugit de la locul faptei. Mai multe detalii (click aici).

Inițial, individul a primit arest, apoi arest la domiciliu și acum se pare că se află în control judiciar. Din această poziție a fost acuzat că în noaptea de sâmbătă spre duminică (4-5 noiembrie) a intervenit într-o altercație ce a avut loc într-un bar din Piatra-Neamț între un prieten de-al său și un necunoscut. Intervenția sa a constat, din ce spun martorii, în aplicare de lovituri de picior în cap tânărului care se afla trântit la podea în urma altercației cu prietenul individului.

Incidentul a fost anunțat la 112, există martori, declarații de martor, certificat medico-legal și tot ce este nevoie pentru ca organele de cercetare penală să își facă treaba și ulterior un judecător să decidă dacă individul poate fi lăsat sau nu în libertate în continuare.

Tânărul agresat a declarat pentru ziarpiatraneamt.ro că nu a avut niciodată vreo treabă cu cel care l-a lovit cu picioarele în cap, nu a avut schimb de replici cu el, nu se cunoșteau, ci doar a venit și a început să îl lovească în cap. Ulterior, cel agresat a aflat că individul este cel care a spulberat cu BMW-ul o fetiță pe trecerea pentru pietoni.

COMPLETARE ARTICOL:

A doilea tânăr implicat în conflict, prieten cu băiatul cu BMW-ul are o altă poveste despre cele întâmplate.
Când ne pregăteam să plecăm acasă au apărut doi băieți, au început să ne înjure și să îl amenințe pe prietenul meu că atunci când va ieși din club îl vor bate pentru că a fost implicat în accidentul cu fetița de pe trecerea pentru pietoni. De aici a început altercația și ne-am luat la bătaie. Eu m-am bătut cu ei, la un moment dat am ajuns pe jos amândoi. S-a terminat bătaia, ne-am ridicat amândoi și când să plece spre colegii lui l-a văzut pe I.M. căruia i-a dat doi pumni în cap și acum spune că el a fost cel agresat. Eu m-am bătut cu el, nu altcineva.”, a declarat prietenul lui I.M., baiatul implicat în accidentul cu fetița.

Ambele părți implicate în conflict au dat declarații la poliție despre cele întâmplate și s-a deschis un dosar penal pe faptă. După ce se va cerceta fapta se vor stabili cine a început altercația, care a fost dinamica conflictului și cine sunt vinovații.

Vom reveni asupra subiectului.

Iosub Robert

 
4 comentarii la “Individul care a lovit cu BMW-ul o fată și a fugit este acum acuzat că a lovit cu picioarele în cap un alt tânăr din Piatra-Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *