Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 iulie 2019
  • :
  • :

Incredibil pentru o instituție publică din România! La Consiliul Județean Neamț de multe ori se lucrează până după miezul nopții

angajatiPuțină lume știe că în ultima perioadă la Consiliul Județean Neamț se lucrează frecvent până după miezul nopții. O mulțime de angajați, în frunte cu președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, stau îngropați printre hârtii, fac proiecte și caută finanțări ca să aducă din ce în ce mai mulți bani în județ.

Nu credem că este nevoie de prea multe comentarii când sunt luminile aprinse la 12 noaptea la o instituție de stat. Câte astfel de cazuri ați mai văzut ?
5 comentarii la “Incredibil pentru o instituție publică din România! La Consiliul Județean Neamț de multe ori se lucrează până după miezul nopții

  1. John

    De ce nu mi-ati publicat comentariul? Sa inteleg ca le publicati doar pe cele laudative. Nu am nimic cu PSD-ul chiar cu ei am votat, dar cand vad cat sunteti de ,,impartili”…..

    ADMIN: Am verificat de 2 ori. Nu avem nici un comentariu șters de la acest IP.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *