Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 iunie 2018
 • :
 • :

A început repararea foișoarelor din oraș

Unul dintre obiectivele aflate pe agenda primarul Dragoș Chitic, pentru viitorul apropiat, îl reprezintă întreținerea mobilierului stradal din oraș, a locurilor de joacă și a foișoarelor.

„Unul dintre obiectivele stabilite pentru a doua jumătate a anului în curs este o mai bună întreținere a mobilierului stradal din oraș, a locurilor de joacă si a foișoarelor. De asemenea, avem în plan pentru acest an achiziționarea a două noi locuri de joaca, a 200 de coșuri de gunoi și bănci pentru zonele publice. Prin societatea Urban am reamenajat foișorul de pe strada Orhei, printr-o soluție constructivă mai practică și mai rezistentă.”, a declarat primarul municipiul Piatra-Neamț, Dragoș Chitic.
8 comentarii la “A început repararea foișoarelor din oraș

 1. cosmin gafincu

  in tot orasul s-au cheltuit sute de mii de euro , pe aceste foisoare .
  au fost distruse in cateva saptamani , de catre drogati , gastile de cartier , etc.
  cati bani a recuperat primaria de la cei care le-au distrus ?
  atunci , anticipand raspunsul , de ce aruncati banii , din nou , iresponsabililor .
  puneti bancute pentru boschetari si drogati . amendati locatarii care suna la 112 .
  si aici aveti imagini , domnu ‘ jurnalist .
  atentie cu actele false , domnule primar , pe la asociatiile care au „solicitat ” aceste foisoare si bancute .

  Raspunde
 2. ionut

  O idiotenie aceste foisoare care nu fac decat sa stranga o gramada de persoane galagioase care deranjeaza linistea din zona blocurilor ,plus gunoaiele care raman in urma lor de nedescris. Decat asa „socializare” mai bine fara.

  Raspunde
 3. Draguta

  Este f. bine ce incearca Dl. Primar sa faca pentru acest oras, numai ca , drogatii si hotii de buzunare { vezi varsta de 13, 14 ani], vor avea grija sa le devasteze.

  Raspunde
 4. xx

  Buna initiativa si daca este a primarului sigur se va materializa.Sugerez acoperirea pietrei concasate din multe locuri de joaca cu nisip,refacerea acoperisului foisoarelor,relocarea locului de joaca din centru dintre blocurile C2-C3 in spate la restaurantul Cozla care sta tot timpul incuiat si totul este in degradare de la umbra deasa si lipsa copiilor,eventual mutarea jocurilor linga podul de la Orion unde este cel mai bun loc de joaca din oras,are de toate: iarba,soare si umbra si foarte multi copii

  Raspunde
 5. Tely

  Este o initiativa foarte buna si e de inteles ca are utilitate dar si costuri pe masura..Important ar fi si faptul ca acestea trebuie pastrate,si supravegheate mai atent pentru a preveni actiunile vandalilor certati cu legea si bunul simt…

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *