Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 16 ianuarie 2019
  • :
  • :

Incendiu provocat de un coş de fum deteriorat la o casă din comuna Borleşti

Astăzi, 11 ianuarie, în jurul orei 10:30, Detaşamentul de pompieri Piatra-Neamț a intervenit, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la acoperișul unei locuințe din  satul Ruseni, comuna Borlești.

În momentul sosirii echipajelor de stingere, arderea se manifesta cu flacără deschisă la nivelul acoperișului casei de locuit, existând pericolul extinderii la întreaga casă.

Timp de aproximativ 1 oră și 30 de minute, pompierii militari au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea incendiului, fiind sprijiniți de trei pompieri voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din Orasul Roznov și comuna Borlești.
Forțele de intervenție au împiedicat propagarea incendiului la încăperile locuinței.

Cercetările efectuate au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat, de un canal – coș de fum deteriorat.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars circa 80 de metri pătrați din acoperișul locuinței, construit din astereală lemn cu învelitoare din șindrilă și plăci de azbociment și s-au deteriorat aproximativ 60 metri pătrați planșeu din lemn și lut.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *