Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 decembrie 2018
  • :
  • :

Incendiu la o locuință din Săvinești

În această seară, în jurul orei 20.25, pompierii nemțeni s-au deplasat la Săvinești pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o locuință. Cauza probabilă: Coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Comunicat ISU Neamț:

In data de 11.02.2018, la ora 20:03, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la locuința lui P.C. din comuna Săvinești. La locul evenimentului s-au deplasat zece subofiţeri cu două autospeciale de stingere şi un autocamion de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ. În urma evenimentului a ars acoperișul bucatariei pe o suprafață de 40 m.p.. S-au deteriorat tavanul bucătăriei confecționat din gips carton, obiecte mobilierul de bucătărie și documentele personale ale propierarului.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,coş de fum neprotejat termic de materiale combustibile”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *