Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 septembrie 2018
  • :
  • :

Incendiu la o anexă a unei cabane din zona Baraj Bicaz

Azi, 14 noiembrie 2017, în jurul orei 10:28, a izbucnit un incendiu la o anexă a unei cabane din zona Baraj Bicaz.
La scurt timp de la anunțarea incendiului, au apărut pompierii, ambulanța și poliția. La fața locului se pare că incendiul se manifestă la acoperișul clădirii, acolo unde pompierii au început să acționeze.

Comunicat ISU Neamț:

Marți, 14.11.2017, la ora 10:01, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la anexa unei cabane din Orasul Bicaz . La fața locului s-au deplasat 14 pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamt. si o autospeciala de prima intervenție și comandă. În urma evenimentului au ars și s-au deteriorat acoperisul anexei, pe o suprafata de aproximativ 60 mp, și bunurile dintr-o magazie, respectiv saltele și mobilier din lemn. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,mijloc de iluminat electric lasat sub tensiune”.

Sursa: ZiarBicaz.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *