Search
miercuri 23 mai 2018
  • :
  • :

Incendii stinse de pompieri în Piatra-Neamț

incendiu PN

Marţi, 14.03.2017, la ora 12:27, Dispeceratul Integrat ISU- Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu, izbucnit la grajd construit din lemn, în Municipiul Piatra Neamţ – Anexa Văleni. Pentru localizarea și stingerea incendiului, la locul evenimentului s-au deplasat unsprezece pompieri militari, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, de la Detaşamentul de Pompieri Piatra-Neamţ. În urma evenimentului a ars grajdul construit din lemn care era acoperit cu carton bituminat, având o suprafaţă construită de 20 mp.
Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost jocul copiilor cu focul.

În această dimineaţă, la ora 04:04, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un container de gunoi amplasat în curtea unui operator economic din Municipiul Piatra Neamţ. Pentru localizarea și stingerea incendiului, la locul evenimentului, s-au deplasat patru pompieri militari, cu o autospecială de capacitate mică de intervenţie, de la Detaşamentul de Pompieri Piatra-Neamţ. În urma evenimentului au ars două containere cu gunoi menajer.
Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost depozitarea cenuşii şi jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *