Search
luni 21 mai 2018
 • :
 • :

IMPOZITUL FORFETAR DE LA 1 IANUARIE 2014

Cabinetele stomatologice si cabinetele de avocati solicita introducerea si in aceste domenii a impozitului forfetar.
Impozitul forfetar ar urma sa fie aplicat in Romania de la 1 ianuarie 2014.
Persoanele juridice romane sunt obligate la plata impozitului forfetar , potrivit proiectului de lege pentru modificarea si completarea Legii nr.571/2003 privind Codul fiscal, daca la data de 31 decembrie a anului fiscal precedent au inscrisa in actele constitutive ca activitate principala una din urmatoarele activitati corespunzatoare codurilor CAEN: 4520—’Intretinerea si repararea autovehiculelor’, 5510 — ‘Hoteluri si alte facilitati de cazare similare’, 5520 — ‘Facilitati de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata’, 5530—’ Parcuri pentru rulote, campinguri si tabere’, 5590 — ‘Alte servicii de cazare’, 5610 — ‘Restaurante’, 5621 — ‘Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente’, 5629 — ‘Alte servicii de alimentatie n.c.a.’, 5630 — ‘Baruri si alte activitati de servire a bauturilor’.
Proiectul prevede, între altele, ca societatile vor plati impozit forfetar daca au realizat o cifra de afaceri anuala neta de pana la 50 de milioane de euro, echivalent in lei, sau detin active totale care nu depasesc echivalentul in lei a 43 de milioane de euro, conform ultimei situatii financiare aprobate, au un numar mediu anual de salariati mai mic de 250 de persoane si nu se afla in dizolvare, potrivit legii.
7 comentarii la “IMPOZITUL FORFETAR DE LA 1 IANUARIE 2014

 1. onuta

  De ce nu s-a gandit nimeni sa „nevoiasca” prin impozitul forfetar si pe inaltii prealati, astfel ar disparea o alta mare evaziune acoperita de biserica…Dumnezeu ne cere sa traim in smerenie si iubire….nu in X5, A8 si vile mai mari decat manastirile.

  Raspunde
  1. feraru marcel

   Comunitatea credinciosilor, ortodocsi si de alte confesiuni, este siderata, citind comentariul d-vs. Textul, i-a fost remis cuviosului frate Gigi, la locul de recluziune,el fiind cel mai in masura sa va raspunda asa cum se cuvine unui ateu, care sunteti. Pardon, atee.

   Raspunde
   1. feraru marcel

    Vaaaai, ati gresit un picut,scuzati-ma ca va spun, dar nu se numesc prea lati, ci prelati. Va rog sa-mi primiti scuzele pentru tupeul de a va corecta. Da’ cu masinile, le-aveti. Doamne ajuta !

    Raspunde
 2. ticu

  Cei care au fost corecti sunt bagati in aceeasi oala cu evazionistii. Asa intelege U.S.L.-ul sa faca ordine. Si P.N.L.-ul tace,marele partid de dreapta.RUSINE !!!

  Raspunde
 3. x

  Chiar nu mai este pic de bunsimt in unele locuri din tara aceasta,stomatologii si avocatii vor impozit forfetar,de ce nu si notarii alti nacajiti,defavorizati de soarta

  Raspunde
  1. x

   Cintaretii in frunte cu Irina Loghin care iau peste 2000 euro ora la cintare si nu dau nimic statului,nu cer impozit forfetar ca nu dau nimuc dar au ajuns la Bruxel ca statul nu le da pensie cit vor ei eventual de ordinul miilor de euro poate pe ora?

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *