Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 martie 2019
 • :
 • :

Imagini șocante din hala de la Orion. Vezi în ce condiții stau marfa și vânzătorii

Hala de la Orion era în urma cu ceva ani un loc frecventat de pietrenii din zona Dărmănești. Acolo găseai aproape orice, de la alimente, la haine, cosmetice, materiale de construcții și alte produse utile.

Odată cu apariția supermarket-urilor se pare că acest loc nu se mai bucură de popularitatea de odinioară, fiind în prezent un fel de ruină în care unii oameni se încăpățânează să își vândă în continuare marfa. Nu știm ce îi determină pe acești oameni să continue să lucreze în aceste condiții: poate chiria mai mică, poate obișnuința, poate absența unei alternative…

Cert este că acest loc este de departe cel mai insalubru spațiu comercial pe care l-am văzut în municipiul Piatra-Neamț. Astăzi am primit aceste imagini de la un cititor care s-a declarat absolut șocat de mirosul și mucegaiul din această hală. Starea de sănătate a vânzătorilor este clar pusă în pericol, iar imaginea spațiului comercial pune pe fugă orice cumpărător.

Dacă majoritatea cumpărătorilor au încetat să mai meargă în hala de la Orion, aceasta nu înseamnă că și organele de control trebuie să facă același lucru. Se impune o salubrizare a spațiului de urgență pentru binele comercianților și, de ce nu… pentru recâștigarea încrederii cumpărătorilor.

Imaginile de mai jos sunt realizate astăzi, 16 aprilie 2018, în hala de la Orion – Dărmănești. Acestea sunt condițiile de muncă pentru niște pietreni și nimeni nu vede…
2 comentarii la “Imagini șocante din hala de la Orion. Vezi în ce condiții stau marfa și vânzătorii

 1. FLORIN

  1. Cine știe cine sunt proprietarii acestor spații lăsate în paragină? De ce nu le întrețin atâta timp cât încasează bani din chirii?
  2. ISU (apropo de căile de acces și evacuare extrem de înguste) nu are nimic de spus?
  3. ITM nu se autosesizează având în vedere condițiile de muncă pentru cei din hală?

  PS – Da, comentatorul xx are dreptate. Dar ce ne facem cu producătorii locali?
  Până la urmă, acest loc a fost cândva piața agro-alimentară, unde țăranii veneau să vândă produse de pe ogorul muncit de ei.

  Raspunde
 2. xx

  Singura alternativa viabila si de bun simt pentru intreg complex Orion este asocierea sau chiar vinzarea catre un mare retailer cu bani care sa reconstruiasca totul si ar iesi un mall sau orica altceva cu cel mai bun vad comercial din judet.La fel se poate proceda si cu magazinul UNIC

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *